reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Jeżeli z naszego poodu to niepotrzebnie - to mała ortopedyczna wada - za miesiąc nie będzie śladu. Dzięki Bogu że z nim dzis poszłam - zapłaciłam 50 zł i termin miałam na dzis - gdybym nie zapłaciła i chciała mieć z NFZ-tu USG - musiałabym czekać do lutego! I co wtedy? Przecież wady się pogłębiają!
W jakims dzikim kraju żyjemy.
Rządzonym przez Kaczory!
a

Kochana Kaczory jeszcze palca nie przyłożyły do prezydentowania
to nie ich wina ;)

będziemy mogły ich robotę osądzic za 5 lat

a, że kraj i panujące tu prawa są popaprane - to fakt !

no dobra, to ponarzekaj a ja idę oglądać Magdę M.
na pocieszenie moge dodać, że po 20 minutach snu dziecko mi sie obudziło :p ;D

Martwi mnie że mała jeszcze nie śledzi wzrokiem zamną, na szczęście w czwartek jedziemy do okulisty to to sprawdzi.:(
pozatym moja maleńka długo jeszcze nie dostanie szczepionki , bo nie ma odpowiedzniej wagi, i co wychodzimy od pediatry to muwi zobaczymy za 3 tygodnie:(

Ja mam dzisiaj super dzień,
Marcel miał dużego krwiaka w nadnerczu,
już go nie ma, wchłonął się :)
jestem taka szczęśliwa
mamy już dość badań, lekarzy i wizyt w szpitalu

nikt mi nie mówił,że po fototerapii konieczna jest wizyta u okulisty????
a Marcel spędził pod lampami długich 7 dni i nocy :(
musze to dopilnować

reklama
Anik ja w zeszłym roku tj 2004 skończyłam licencjat,
w sumie mój rocznik był pierwszym w Polsce, który rozpoczał wyzsze studia połoznicze...
Alina Bryła...hmm.. nie kojarze takiej osoby, moze dlatego ze ja byłam w grupie zabrzańskiej..
Bytom, czy piekny? Dla mnie kazde miasto na ślasku jest piękne... ;) strasznie mi się tęskni za moim kochanym śląskiem :( :(
A ten park koło Fabrycznego to rzeczywiście straszny jest.. ::)
Czasem pakujemy z mezem małego i jezdziemy do tego gdzie Palmiarnia jest albo przy ZOO :)
No Aniku to Ci powiem ze na Jaracza koło mnie super lumpki sa ;)
I na Narutowicza tez ostatnio otworzyli ogromniasty .. ;D ;D
Pozdrawiam :) :)

Do góry