reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Pisałam pracę licencjacka.Dzisiaj własnie oddałam no i zobaczymy co z tego wyniknie.W niedzielę jedziemy nad morze do Władysławowa.Pierwsza nasza tak daleka podróż.Zdam relację jak było po powrocie :)

Udanego wypoczynku i czekamy na relacje, no i jak masz już pracę z głowy to zaglądaj do nas częściej.

No niestety nie mam pracy z głowy promotor zabrał i powiedział ,ze nie będzie teraz czytał , bo od poniedziałku idzie na urlop.Kiepsko bo miałam podac termin obronyw dziekanacie do 5 sierpnia.Mam nadziję że wszystko sie jakoś ułozy i w końcu skończe te studia.Kupiłam dzisiaj Weroniczce pierszwsze buty Bartek.W Bartku są teraz przeceny.Nr 19 pewnie we wrześniu jeszcze pochodzi jak ciepło będzie.

Milena najważniejsze że praca napisna, nie martw się co się odwlecze to nie uciecze :)
Pomyśl sobie że masz wakacje i daj sobie luz ;D

Musze sie pochwalic. Moje dziecko robi samodzielnie ok. 10 kroczkow. Czyli mozna chyba powiedziec, ze chodzi? Denerwuje sie jak zaczyna isc i nikogo nie ma w poblizu lub nie ma sie czego zlapac, np sciany kanapy, fotela lub jakiegos mebla. Widac wtedy przerazenie w oczach. Pewnie sobie mysli: "Ide! Ale co teraz (albo za chwilke) bedzie?" ;D ;D Wie, ze zaraz zaliczy glebe i pewnie stad to przerazenie. Smiesznie to wyglada :)

reklama
Gratulacje dla Dawidka !
Mati tam na żywioł zasuwał i doskonale amortyzował upadki, teraz to łazi już po całym domu tylko jeszcze sam nie potrafi wstać, więc najpier doraczkowuje do czegoś a potem już na nogach :)

Do góry