reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Tuniu pstryknij Rozi zdjęcie jak bedzie tak spała... juz sobie wyobrazam jak to komicznie wygląda hihihi ;D ;D ;D ;D

Myfa
jesli chcesz to moje bąble tez możesz pooglądać, ale w zamian ja poprosze Hubercika. Napewno sliczny z niego chłopczyk :)

reklama
Oczywiscie u fotografa Maja miala wlasny plan dzialania i bardziej niz zdjeciem byla zajeta demolka salonu. W rezultacie przez dwa lata bedzie jezdzic na paszporcie z rozdziawiono-zdziwiona mina :D Jak mi sie uda martusiu to przesle fotki. Zaraz idziemy na spacer. Dziwna u nas ta pogoda rano lalo i byl przyjemny chlodek, ateraz znowu ukrop a jak chmurka zajdzie chlodno.

Melanie ide na to :-) wysyłam juz wiadomość na priva.... a foty Huberta tez wyśle na gg (linki) :-)
pozdrowionka

Mikołaj ma jeszcze jednego paskudnego wodniaczka na 5mm i jednego przeokropnego torbiela na 7mm. 10 lipca idziemy na kontrole i chyba przestaniemy dawc juz jemu tabletki i na tym sie zakonczy leczenie tego paskudztwa, ale nadal bedziemy pod ścisła opjeka neurologa.

Tak bardzo bym chciał pojsc na ta kontrole i zeby pan doktor powiedział ze to cholerstwo opsciło juz rudziutka głwke mojego synka.

Gabi ja też bym chciała żeby Mikus pozbył się tego swiństwa.... Można jeszcze coś z tym zrobic oprócz dawania leków?? Przepraszam za pytanie ale kompletnie zielona jestem w takich tematach

reklama
Pozostaje sie modlic zeby to wszystko samo sie wchłoneło bo torbiel w wieku starszym moze powodowac ataki padaczki. Moze ale wczale nie musi.

Do góry