reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Martusia, moj Dawid zaczal sie pocic od jakis 2 tygodni, ale poci sie tylko podczas drzemek dziennych i tylko wtedy jak jest goraco. W nocy jest ok.
Ale mamy problem ze stopkami, z nich normalnie woda kapie, nawet jesli nie ma skarpetek :) (oczywiscie tylko czasami tak bywa w dzien - nie non stop :-) ) Pytalam ostatnio pediatre, czy mozna cos z tym zrobic i czy to w ogole normalne. Powiedziala, ze tak; dzieci czasami tak maja... ::)

reklama
Robert też się trochę poci (podczas spania i teraz w te upały, to non stop). A jak pije z piersi, to kropelki potu ma na główce i na rączkach.
Aniulka pisze:
No i bym zapomniała! ::) ::) Miałam się pochwalić że Łukasz się puszcza!! ;D ;D Nawet próbuje ukucnąć bez podtrzymywania się ;)
Właśnie od wczoraj (poniedziałku) Robert robi coś podobnego. Ale narazie kilka razy, bo jest przy tym bardzo ostrożny

Aniulka ;D Łukaszek musi swietnie wygladac przy tych probacz wstawania z ukuckow ;D gratulacje ;D

Milenka tez sie czasem poci przy spaniu w poludnie i troszke, jak sie zmeczy przy jedzeniu ;D

a teraz bawi sie w ducha - zaklada pieluszke na glowe i wedruje po calym lozeczku ;D
patrze tylko, zeby sie nie wywrucila

Widze, ze pocenie sie glowki to normalne podczas jedzenia i spania w takie upaly.

Ja juz sama nie wiem co robic, zeby sie nie pocila.
Ale niestety nie moze spac przy otwartym oknie, bo duzo roznych dzwiekow jest na dworku i wtedy sie wybudza.
Wszystko ja interesuje.

Brawo dla Łukaszka :)

Majeczka tez czasem tak sie spoci w nocy, ze pol poduszki jest mokre,w dzien tez, ale to naprawde musi byc normalne. Trzeba tylko uwazac na dzieci ktore czesto i duzo sie poca, zeby sie nie odwodnily i czesto poic. :D

reklama
Łukaszku, doskonale radzisz sobie z pogonią za Kubą, niech się brat, jeszcze na razie większy, ma na baczności ! ;D
BYłeś wczoraj tematem podziwu podczas rozmów między mną i Grooszką... Krzyś szybko staął na nogi, ale ja rónie szybko przekonałąm się, że tylko po to, by dorwać cokolwiek skądkolwiek do jedzenia. Wczoraj wstał i w sekundę bez zastanowienia pożarł męczoną przez Majkę, leżącą na jej stoliku kanapkę. Byłam w szoku :o :o :o To nic, że rzyś wielki alergik, a kanapeczka byłą z masełkiem i żółtym serkiem...

Do góry