reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Gabi, natknęłam się ostatnio na zdjęcia KRzysia jak był jeszcze jednorożcem. Tak kiepskie przeżycia związne z krzysiowym guzkiem mamy, że jak tylko się go pozbył, wymazaliśmy je z pamięci i dopiero to zdjęcię przypomniało mi że jeszcze nie tak dawno był taki problem. Zaraz potem pomyślałm o Mikołajku, jak radzi sobie z pozbywaniem swoich nieproszonych gości. Gabi kochana. jestem pewna, że lekarz przekaże Wam dobre wieści. W końcu Mikuś miał tego dziadostwa tyyyle a ma już tylko dwa. Wkróce będziesz zacierać wspomnienia, jak my. Zobaczysz :-* :-*

kangurki
a u nas na podwórku stoi nasza Magnumka - ten duży holownik ze zdjęć
własnie wróciłam z Parisą ze spaceru i partrze a w Magnumce szyba zbita :o
mój tata ją dopiero co wymienił, bo była pęknięta a policja lubi się czepiać o takie rzeczy
no i kabina Magnumki jest teraz podniesiona... jak się podnosi kabinę to trzeba ze środka wszystko wysprzątać, bo "coś" może zbić szybkę
zaglądam do warsztatu a tam siedzi pracownik i płacze jak dziecko :( :( :(
wiecie ile taka szybka kosztuje?
3 tyś ze wstawieniem :(
a niedawno ten własnie pracownik poniósł ze swojej kieszenie inne koszty, bo coś nabroił - oczywiście nie specjalnie

no i tak jest mi żal tego chłopaka... no ale co mój tata ma teraz za to zapłacić ?...
kurcze naprawde mi szkoda tego pracownika, jest załamany
a mojego taty jeszcze nie ma
w kazdej chwili ma przyjechac do domu...
wiecie jaki stres

ten pracownik, to pewnie za chwilę padnie na zawał
nawet ja sie stresuję, że tata się wkurzy
tzn nawet nie, że będzie krzyczał
ale też mu będzie przykro... no i nie zarobi siana jak będzie teraz do scholowania TIR... no bo z tak roztrzaskaną szybą nie da rady jechać
centralnie jest pajączek gdzie patrzy kierowna :(
mówie Wam jak mi jest smutno

... a co dopiero temu kto za to zapłaci... :(

Gabi zyczymy jak najszybszego powrotu do zdrowia malutkiemu dzielnemu Pacjentowi, a Tobie jeszcze wiecej cierpliwosci i sliy :D :D :D

reklama
mam nadzieję ,że Mikołajek pozbędzie się tych zbędnych rzeczy z główki i wszystko bedzie dobrze :)

bylismy wczoraj na USG brzuszka, po pisałam już kiedyś ,że Marcel ma poszerzony UKM lewej nerki
i cały czas kontrolujemy jak sie sprawy mają
i wczoraj lekarz mówi, ale tutaj jest wszystko w porządku, nie ma żadnego poszerzenia
z wrażenia nie wiedziałam co powiedzieć, co spytać
wiedziałam ,że z czasem może się to unormować, ale aż się bałam cieszyć wczoraj ::)

Do góry