reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Kochane bąble wrześniowe, rośnijcie zdrowo i zgarniajcie tyle miłości ile się da !
A dzisiaj , obowiązkowo, zróbcie sobie dzień dziecka i się nie myjcie  ;) ;D
Kocham Was moje wy liczne Maleństwa, co do jednego !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
oooo tak
ja też mam miękkie serducho na nasze wrześniaki ukochane
troche sie czuję wielokrotną mamą ;D
wszystkiego najlepszego w dniu dziecka kochane BZIKIi !!!!!!!

onas_05.jpg

a ja myje zabki Nicolasowi szczoteczka silikonowa, nakladana na palec i pasta do zebow taka od 6 miesiaca w Polsce tez sa takie.

[size=10pt]Wszystkiego najlepszego w Dniu Dziecka dla wszystkich maluszkow- duzo zabawek, smiechu, tysiace caloskow, kolorowych snow i rosnijcie zdrowe i duze [/size] :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Czego życzyć Dzieciom w Dniu Dziecka:
czarnych kotów na białych przypieckach,
burych kotów - a może i białych...
byle były i byle mruczały.

Wszystkiego naj naj kochaniutkie bable wrzesniowe ;D ;D ;D ;D ;D

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Wszystkim ukochanym wrześniowym maluszkom życzę, żeby każdy dzień był wspaniałą przygodą, żeby zębole wyrosły bezboleśnie, żeby jedzonko było przepyszne a mamusie i tatusiowie mieli bez przerwy ochotę na dzikie harce ze swoimi małymi rozbójnikami !!!

normalpooh10241108us.jpg

Słodkiego, miłego życia kochane Wrześniaki.

Żeby zawsze świeciło Wam słoneczko, wiatr nigdy nie wiał w oczy,

ludzie byli życzliwi, uśmiech gościł na twarzy i żebyście byli otoczeni oceanem miłości!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.....................i zdrówka.................

reklama
Do góry