reklama
ufff, no spała biedulka, obudziła się o 1.43 ale wystarczyło że ją pogłaskałam przez chwilę i poszła dalej spać.
wstała o 8 i ma 37,5. zęba nie widać :
jest troszkę przygaszona ale bez tragedii
a może to trzydniówka???
wstała o 8 i ma 37,5. zęba nie widać :
jest troszkę przygaszona ale bez tragedii
a może to trzydniówka???
Ineczka pisze:Moniu a u Kamilki te wyniki badan przekladaja sie jakos na jej samopoczucie, czy wszystko jest tak jak zwykle?
u Kamili wszystko było jak zwykle z samopoczuciem - tzn ona jest marudna z natury, bo jest rozpieszczona, może tylko jedna rzecz - czasem rozkładała szeroko nóżki i zapłakała, ale przez 1-2 sekundy
kinek pisze:Monia a co skłoniło ciebie, żeby zbadać Kamili mocz? Mi nasza lekarka nawet nie sugerowała żebym takie badanie robiła nawet przed szczepieniem. Czy powinnam badać mocz Hani profilaktycznie, czy dopiero jak wystąpia jakieś konkretne objawy..no właśnie jakie?
Kinek, podczas szczepienia pediatra stwierdziła, że Kamila jest za szczupła i mało przybiera i dała nam skierowanie na krew i mocz.
krew wyszła ok, a w moczu bakterie i leukocyty, więc trzeba było zrobić posiew
dziękujemy za życzenia zdrowia
zrobiliśmy badanie moczu po tygodniu kuracji i wyniki wyszły bardzo dobre, ale dla pewności mamy dalej podawać lekarstwa
posiew dopiero w polowie czerwca
reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
monia i jak z Kamilki wynikami moczu ??? ??? ??? Ma bakterie czy juz wszystko oki.
Beatka duzo zdrowka dla Majci :-* :-* :-* :-* :-*
My dzis po wizycie u lekarza no i corcia dalej ma katarek bardzo mocny przepisla nam kupe lekarstw,
leczymy sie i w poniedzialek do kontroli i mam nadzieje, ze wszystko bedze juz ok.
Nie moge z nia na dwor wychodzic jak wieje w sloneczku tylko na 0,5 gora 1 godzinka.
W niedziele jedziemy na komunie i mam nadzieje, ze do tego czasu jej przejdzie.
A jak katarek przejdzie to badanie moczu nas czeka, bo brzydklie wyniki sie za nami ciagna a 25 wizyta u nefrologa.
O kurcze ale duzo wizyt u lekarzy zaliczymy.
Beatka duzo zdrowka dla Majci :-* :-* :-* :-* :-*
My dzis po wizycie u lekarza no i corcia dalej ma katarek bardzo mocny przepisla nam kupe lekarstw,
leczymy sie i w poniedzialek do kontroli i mam nadzieje, ze wszystko bedze juz ok.
Nie moge z nia na dwor wychodzic jak wieje w sloneczku tylko na 0,5 gora 1 godzinka.
W niedziele jedziemy na komunie i mam nadzieje, ze do tego czasu jej przejdzie.
A jak katarek przejdzie to badanie moczu nas czeka, bo brzydklie wyniki sie za nami ciagna a 25 wizyta u nefrologa.
O kurcze ale duzo wizyt u lekarzy zaliczymy.
Podziel się: