reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

beatka pisze:
i tak sobie pomyślałam, że zmienia mi się córa... a ja i tak każdą częścią siebie staram się chłonąć i zapamiętać to jak teraz wygląda, jak się śmieje i gada, bo mam wrażenie, że tak to szybko minie i zrobi się z niej duża panna. momentami chciałabym, żeby została taka jak teraz na dłużej ::)

Beatko napisalas dokaldnie moje mysli :-* :-* :-*

reklama

anineczka jak Ty (taka malutka) dajesz rade podnosic Antka? jeszcze chwila i to On bedzie Ciebie podnosil
a fryzurki i sesje wanienkowe sa moimi ulubionymi :)

tunia- Rozalcia slodzinka z wielkim sliniakowym apetytem, w koncu to puste kalorie ;)

beatka- ach, te Majciowe oczy... zawsze najbardziej przykuwaja moja uwage, ale dzis widze tez piekny kucyk ;D

luleczka- spryciula z Julci, rozbrajajaca spryciula :laugh:

Izis- kiedy Kubasny tak urosl? A w ogole wyszczuplal na buzce i spowaznial ;)

martusia 78- corcia tatowa, prawda? widac, ze wesola zniej dziewuszka

iGosiczka widac, ze Kubek nie chce lezec sam :)

grooha1- bardzo mi sie usmeich Olafa podoba, barrrrdzo! ;D

ineczka- najpierw nie poznalam, zawsze widze Milenke na tym slodkim slonecznym tle, a ta "drapieznosc" mnie zaskoczyla ;)
ja bym jednak (za te oczy) jakiegos lizaka dala ;D
miekka jestem ;)

joanka- mozna w ogole nie spac
pod jednym warunkiem, ze Krzys bedzie sie tak smial ;D ;D ;D
a fotki pierwsza klasa!

sylwia-lesiak- Jasio to cala Ty :) fajny misio ;)

Mel
te iskierki w oczach Paris ma po Tobie ;)
ale bedzie kokietka! ::)

Piekne dzieciaczki w galerii

Milenka
w nowej odsłonie super. A jaki ma przepiękny ślinotok.... :D :D :D

Nikolas tatowy chyba, prawda????

Krzys to taki fajny miś. ;) Swietnie siedzi i się śmieje. :D :D

Jas faktycznie do dziadka podobny.... są w świetnej komitywie

Aniulka zatkało mnie! Twój Łukasz już prawie raczkuje! super w łóżeczku fotka

pani doktor od rehabilitacji powiedziała dziś, że Majka ręce już ma gotowe do raczkowania ale nogi nie ::) ;D
teraz mamy miesiąc przerwy, bo pan rehabilitant wyjeżdża i potem zobaczymy co dalej

Melanie nio fajna ta sukieneczka ;) Dlaczego swoja sprzedalas za mala juz?? A wanienka superowa hihi :D

nio dziewczyny sama sie dziwie ile sie nazbieralo tych sukieneczek :) ostatnio znalazlam ich az 17 :D :D :D :D no coz nie moge sie oprzec jak mi sie jakas spodoba i jej nie kupic :)

dzieki laseczki za mile komentarze Sandruni, fajnie, ze wam sie podoba moja lala :)

kurcze Blanus jak juz mowilam ja nie widze jeszcze podobienstwa jak dla mnie mieszana :D :D :D Jednak kilka dziewczyn mowi, ze mamowa. To ja juz sama nie wiem :p

martusia - my tez mamy dużo sukienek i w ogóle dużo ciuszków - a tamta sukienka juz się ciasnawa robiła, więc nie przetrzymyałam jej tylko "podałam " dalej ;) ;D
i będze na nastepną - większą :) i bardziej letnią ;D

Jasio super chlopczyk, ladnie sie kapsa i fajne ma poliki ;)

Kubus ladnie siedzi ;) i jaki powazny z niego facet ;)

Olaf slicznie sie usmiecha z pod tylu misiaczkow hehehe

Antek jak zwykle piekny kawaler :D

Milenka aleeee slinka ;) ladna dzidzia z ciebie ;D

Nicholasek powazny gosc ;P

Krzys pieknie siedzi ;) i slicznie sie smieje ;D

Lukaszek super pozycja do raczkowania ;) :) :)

No jasne po co trzymac :) Pewnie masz to co ja zawsze malo ma ciuszkow i trzeba nowe hihihi ale chyba kazda mama tak ma :D

Ja narazie nie sprzedaje musze sie zastanowic co zrobic z nimi :) Moj maz strasznie che drugie, moze nie oddrazu ale chcialby i to znow core ;D Ja natomiast zawsze chcialam miec jedynaczke !!! Nio i sama nie wiem jak to bedzie moze mi sie odmieni, a moze jemu.

reklama
grooha1 pisze:
Kubek Gosiczki - extra bluza, Olek z zazdrości obślinił klawiaturę

a jaka ekonomiczna ta bluza! bluzka za 2 zeta + t-shirt za 3 ;D

Sylwia- strasznie podobna jesteś do siostry, uśmiech identyczny moim zdaniem. I fajny urwisek Ci rośnie, taki okrąglutki ;D

Do góry