reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

beatka pisze:
i tak sobie pomyślałam, że zmienia mi się córa... a ja i tak każdą częścią siebie staram się chłonąć i zapamiętać to jak teraz wygląda, jak się śmieje i gada, bo mam wrażenie, że tak to szybko minie i zrobi się z niej duża panna. momentami chciałabym, żeby została taka jak teraz na dłużej ::)

Beatko napisalas dokaldnie moje mysli :-* :-* :-*

reklama

anineczka jak Ty (taka malutka) dajesz rade podnosic Antka? jeszcze chwila i to On bedzie Ciebie podnosil
a fryzurki i sesje wanienkowe sa moimi ulubionymi :)

tunia- Rozalcia slodzinka z wielkim sliniakowym apetytem, w koncu to puste kalorie ;)

beatka- ach, te Majciowe oczy... zawsze najbardziej przykuwaja moja uwage, ale dzis widze tez piekny kucyk ;D

luleczka- spryciula z Julci, rozbrajajaca spryciula :laugh:

Izis- kiedy Kubasny tak urosl? A w ogole wyszczuplal na buzce i spowaznial ;)

martusia 78- corcia tatowa, prawda? widac, ze wesola zniej dziewuszka

iGosiczka widac, ze Kubek nie chce lezec sam :)

grooha1- bardzo mi sie usmeich Olafa podoba, barrrrdzo! ;D

ineczka- najpierw nie poznalam, zawsze widze Milenke na tym slodkim slonecznym tle, a ta "drapieznosc" mnie zaskoczyla ;)
ja bym jednak (za te oczy) jakiegos lizaka dala ;D
miekka jestem ;)

joanka- mozna w ogole nie spac
pod jednym warunkiem, ze Krzys bedzie sie tak smial ;D ;D ;D
a fotki pierwsza klasa!

sylwia-lesiak- Jasio to cala Ty :) fajny misio ;)

Mel
te iskierki w oczach Paris ma po Tobie ;)
ale bedzie kokietka! ::)

Piekne dzieciaczki w galerii

Milenka
w nowej odsłonie super. A jaki ma przepiękny ślinotok.... :D :D :D

Nikolas tatowy chyba, prawda????

Krzys to taki fajny miś. ;) Swietnie siedzi i się śmieje. :D :D

Jas faktycznie do dziadka podobny.... są w świetnej komitywie

Aniulka zatkało mnie! Twój Łukasz już prawie raczkuje! super w łóżeczku fotka

pani doktor od rehabilitacji powiedziała dziś, że Majka ręce już ma gotowe do raczkowania ale nogi nie ::) ;D
teraz mamy miesiąc przerwy, bo pan rehabilitant wyjeżdża i potem zobaczymy co dalej

Melanie nio fajna ta sukieneczka ;) Dlaczego swoja sprzedalas za mala juz?? A wanienka superowa hihi :D

nio dziewczyny sama sie dziwie ile sie nazbieralo tych sukieneczek :) ostatnio znalazlam ich az 17 :D :D :D :D no coz nie moge sie oprzec jak mi sie jakas spodoba i jej nie kupic :)

dzieki laseczki za mile komentarze Sandruni, fajnie, ze wam sie podoba moja lala :)

kurcze Blanus jak juz mowilam ja nie widze jeszcze podobienstwa jak dla mnie mieszana :D :D :D Jednak kilka dziewczyn mowi, ze mamowa. To ja juz sama nie wiem :p

martusia - my tez mamy dużo sukienek i w ogóle dużo ciuszków - a tamta sukienka juz się ciasnawa robiła, więc nie przetrzymyałam jej tylko "podałam " dalej ;) ;D
i będze na nastepną - większą :) i bardziej letnią ;D

Jasio super chlopczyk, ladnie sie kapsa i fajne ma poliki ;)

Kubus ladnie siedzi ;) i jaki powazny z niego facet ;)

Olaf slicznie sie usmiecha z pod tylu misiaczkow hehehe

Antek jak zwykle piekny kawaler :D

Milenka aleeee slinka ;) ladna dzidzia z ciebie ;D

Nicholasek powazny gosc ;P

Krzys pieknie siedzi ;) i slicznie sie smieje ;D

Lukaszek super pozycja do raczkowania ;) :) :)

No jasne po co trzymac :) Pewnie masz to co ja zawsze malo ma ciuszkow i trzeba nowe hihihi ale chyba kazda mama tak ma :D

Ja narazie nie sprzedaje musze sie zastanowic co zrobic z nimi :) Moj maz strasznie che drugie, moze nie oddrazu ale chcialby i to znow core ;D Ja natomiast zawsze chcialam miec jedynaczke !!! Nio i sama nie wiem jak to bedzie moze mi sie odmieni, a moze jemu.

reklama
grooha1 pisze:
Kubek Gosiczki - extra bluza, Olek z zazdrości obślinił klawiaturę

a jaka ekonomiczna ta bluza! bluzka za 2 zeta + t-shirt za 3 ;D

Sylwia- strasznie podobna jesteś do siostry, uśmiech identyczny moim zdaniem. I fajny urwisek Ci rośnie, taki okrąglutki ;D

Do góry