reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
- wiecie co babeczki, jesteście niemożliwe, jak zaczęłam czytac wasze posty na temat spodni - to normalnie sikam po nogach ze śmiechu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ja sie mieszczę w..... dresy...bo są rozciagliwe ;)

Antkowi, chłopakowi o nieskalanej klacie życzymy dużo zdrówka, pięknej pogody na spacerki nad oceanem i tylko ciepłych wiatrów /w żaglach a nie w oczy/!
moc buziaków! :-* :-* :-*

a dziś na ćwiczeniach okazało się że Maks to rozpieszczony terrorysta:)

płakał jak tylko nie podobało mu się jakieś ćwiczenie, wyginał się i w ogóle był okropny-miesiąc przerwy i się chłopak odzwyczaił:)

wcisnęłam mu pomidorową z ryżem i śpi-mam 10 minut spokoju:)

kangurki pisze:
a dziś na ćwiczeniach okazało się że Maks to rozpieszczony terrorysta:)

płakał jak tylko nie podobało mu się jakieś ćwiczenie, wyginał się i w ogóle był okropny-miesiąc przerwy i się chłopak odzwyczaił:)

wcisnęłam mu pomidorową z ryżem i śpi-mam 10 minut spokoju:)

Ma charakter, a nie terrorysta :p
Ja tak sobie tłumaczę kaprysy Kamili - wieczne - i chodzę dumna ;D

anineczka swietny spacerek w blasku zachodzacego sloneczka :) super

Luleczka super z Ciebie dizewczyneczka i jaka ladniutka :D fajna ma sukienunie :) w nosidelku siedzi jak dama super :D

Rozalcia rowniez przecudna niunia :D piekna sukienusia :) jak ja lubie takie male dziewczynki w sukieneczkach ogaladac cudooo :D :D i jak pieknie je hihi :)

Mati slicznie sie smieje i zabawnie dupcie podnosi :) fajny chlopczyk z niego :)

Niki ile ma zabawek i jak ladnie sie bawi w tym kojcu :D ladny chloptas z niego :)

Nio nio Paris super lalaunia :D ladniutka i wogole modeleczka z niej wyrosnie pozuje jak nie wiem :D o sukienusi nie wspomne extra :D :D

reklama
ANTOSIU:
Aby serduszko Twoje
gorące było zawsze jak słońce...
A uśmiech Twój radosny
przypominał zapach wiosny...

tortolympus.jpg

tylu pyszności życzy Pawełek z mamusią

Do góry