reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

wydaje mi sie, ze duzo zrobila rehabilitacja...
nawet nie tyle cwiczenia, co stymulowanie
no, i odpowiednie noszenie, ukladanie

ja sie denerwuje, kiedy arisa tak mocno macha grzechotka, ze uderza sie w glowe ::) ::) ::)
jakby koniecznie chciala zrobic sobie krzywde :-[

reklama
Maksinku kochany duże buzi od Pariski i jej mamy,
rośnij zdrowy i niech świat będzie dla Ciebie zawsze kolorowy
:D :D :D :D

U nas jest to samo...dlatego pozabierałam te cięższe grzechotki...i bawi się nimi tylko pod naszą opieką.
Moja mała kocha ciągnąć jakieś kable i chwyta już wszystko co jej się pod ręke nawinie. Więc przy stole już nie można z nią tak przysiąść., ;D

Przesyłamy uściski i buziaki dla Maksia, Sandry i Mikołajka. Rośnijcie zdrowo i się smiejcie kiedy tylko się da!

a no właśnie jak sadowię się z Łukaszem przy stole to odsuwam wszystko najdalej jak moge

Blanus niewątpliwie rehabilitacja swoje zrobiła. A najwazniejsze ze Ariska się prawidłowo rozwija i te wszystkie niedociągnięcia ustąpiły

Aniulka wg mnie Kuba jest podobny do Ciebie, a Lukaszek tatowy
a jak jest z temperamentem?
w kogo poszli?

chyba podobnie jak z wyglądem... chociaz Kuba ostatnio zaczyna cwaniaczkowac i np wczoraj dostał w tyłek za trzaskanie drzwiami jak mu nie pasuje to o co go proszę

reklama
sprawdza na ile moze sobie pozwolic ;)

syn mojej kolezanki (5 lat):
przy tv siedza ojciec z synkiem
tata: podasz mi pilota?
synek: a nie masz raczek?

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

Do góry