reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Dużo zdrówka, szczęścia i uśmiechu dla Maksia.

Galeryjka pęka w szwach...dzieciaki prześliczne...ciężko nadrobić zaległości,,,,mamusie tyle zdjęć produkują ;D ;D

reklama
Pamiętacie jak wkleiłam zdjęcie jak Łukasz klęczy na kolanach??? Dzisiaj bawił się na kocykui w takiej pozycji przesunął się do przodu bo chciał sięgnąć grzechotkę.... Czy on zaczyna raczkować????

Ja sie nie znam bo Kuba nie raczkował

Ja tez się nie znam. Może to juz początki są. Moja mała nawet o tym jeszcze nie myśli.
Tylko jak sie podnosi za rączki do siedzenia to próbuje wyżej się podciągnąć i na nóżki wstać ;D

u mnie to samo... ;D ;D ;D ;Dalbo jak leży na plecach i nie może sięgnąć grzechotki i próbuje się na brzuch odwrócić, ale jeszcze nie umie. Drze się wtedy jakby go ze skóry obdzierali ;D ;D ;D ;D

Aniulka ale z Lukaszka silacz, jak dla mnie to poczatki raczkowania :) ;D

Arisa juz sie b. ladnie przekreca z pleckow na brzuszek (odwrotnie nie potrafi)
i probuje pelzac
ale wscieka sie przy tym strrrasznie >:D

A Łukasz odwraca się na pleki ale przy tym tak uderza o podłoże że jestem w stresie. A pełza juz od jakiegos czasu, ale nie lubi za bardzo i próbuje na kolanach sie przesuwac ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry