Jesli można to ja dołaczam do tych zyczeńkangurki pisze:buziaczki dla Pawełka, dużo zdrówka, smacznego jedzonka (nie tylko mleczka) i spokoju z mamusią![]()
reklama
my tez zyczymysiwasek pisze:Pablo wszystkiego najlepszego, uśmiechu słoneczka i zdróweczka :-* :-* :-* :-*
siwasek pisze:jejku jak ja uwielbiam jak sie Iga na glos smieje....matko nie ma nic lepszego na swiecie jak słyszec radosc wlasnego dziecka
co nie???
;D ;D ;D ;D ;D ;D
chwilaq takiej dawki radosci i czlowiekowi zyc sie zachciewa od nowa![]()
![]()
![]()
![]()
zgadzam się
M
Melanie
Gość
siwasek oj taaaaaaaak
muzyka dla duszy
Aniulka u nas sie tak często zdarza, chyba czssem za długo przetrzymujemy dziecko, no ale nie chcący of koz
na 18.30 ide na spotkanko z kumpelkami, szkoda ze jeszcze lodów i sernika nie moge :
Aniulka u nas sie tak często zdarza, chyba czssem za długo przetrzymujemy dziecko, no ale nie chcący of koz
na 18.30 ide na spotkanko z kumpelkami, szkoda ze jeszcze lodów i sernika nie moge :
a ja go wcale nie przetrzymywałam bo o 14 jadł obiadek i w życiu bym nie pomyślała że on już jest głodny.... ja myśle że do tego moga jeszcze dochodzic ząbki.... na moje oko to za kilka dni powinny być, ale moje oko może się mylic
reklama
madga
Fanka BB :)
Pawełek vel Tygrys i Pasibrzuch przesyła całuski dla wszystkich słodkości wrześniowych i ich słodkich równie mamusiek - DZIĘKUJEMY!!! 
I wszystkim jubilatom (czasem przegapiamy :-[ więc bardzo przepraszamy) wszystkiego co najlepsze również życzymy!!!
I wszystkim jubilatom (czasem przegapiamy :-[ więc bardzo przepraszamy) wszystkiego co najlepsze również życzymy!!!
Podziel się: