reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

oj był bardzo dzielny Ineczka ;)
a ja wygladałam jak wygladałam nerwy i strach mnie zżerały :( ale teraz jest już o wiele lepiej ;)

reklama
Izis cieszę się, że już uporaliście się z chorobą :D Życzę Kubusiowi dużo dużo zdrówka, abu więcej nie dopadały go te CHORÓBSKA :-* :)
A moja Sara dziś wychodzi ze szpitala. Dalej nie wiem co jej było. Pewnie się dowiem, jak jutro dostaniemy wypis. ::)
Zmartwiłam się w nocy moim Synkiem, bo dostał nagle gorączki. Podałam mu nurofen i jak narazie wygląda, że jest wszystko w porządku. Będę go nadal obserwować

Odnoscie tych telewizorow to chcilam znac wasza opinie! Slyszalm ze dziecko do 3 lat nie powinno nic ogladac i nie chodzi tu tylko o promieniowanie ale o oczka i pozniejsze wady !1

U mnie jest podobnie z tym telewizorem, dwoma kompami i kilkoma sprzatami, niekiedy niunia cos pooglada na telewizorku lub monitorku ale oczywiscie nie siedzi bliziutko. My jednak w sypialni nie mamy sprzetu zadnego. Moim zdaniem nie da sie dziecka uchronic przed wszystkim, wiec takie ogladanie to chyba nic zlego.

Ciesze sie dziewczyny, ze wasze dzieciaczki zdrowieja i oby tak dalej. Okropne te chorobska, moja tez nie tak dawno zapalenie oskrzeli miala. Trzymajcie sie brzdace ;)

Ivo - kolejny przystojniak :)
Kubuś - chyba był dzielny w szpitalu? :)

Ineczka - dejavu? No to ja chyba też mzm padaczkę ukrytą, bo czasem mi się to zdarza :)

Co do tv... U nas nie byłoby gdzie pójść z dzieckiem, żeby nie było tv, ani kompa :). Teraz przenieśliśmy komp do innego pokoju a w sypialni został telewizor i komórki zawsze się walają. Kama początkowo patrzyla w ekran jak zaczarowana, ale teraz już jej to przeszło.

reklama
monia77 pisze:
Ineczka - dejavu? No to ja chyba też mzm padaczkę ukrytą, bo czasem mi się to zdarza :)

;D ja tez miewam dejavu, ale moze raz na rok :D
tu chyba chodzi o bardzo czeste
u tej dziewczynki wywolywalo ono dziwne stany emocjonalne, lekowe itp

a co do tv to dziecko patrzac na ekran widzi tylko cos migajacego, co fascynuje
jednak nie bede sadzac dziecka przed tv zanim nie skonczy roczku
wlasnie ze wzgledu na oczy
chyba do tego czasu dam rade jakos inaczej organizowac jej czas ;D

Do góry