reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Olaf, ale z ciebie fajny gość, będzie miał krzyśku dobrego kumpla, coś mi tak przeczucie podpowiada ;D Już się tej wiosny na rynku doczekać nie mogę.
A tatuś przesłodko szczerzy zęby do synalka, widać i czuć męską solidarność. To chyba jeden z tych nielicznych tatusiów co to świata niw widzą poza swoją rodzinką ...gratuluję.

reklama
Olafek jest rewelacyjny i widac ze tatko zakochany w syneczku 8) ja tez sie nie moge doczekac jak na zywo zobacze wrzesniaki na ryneczku ;D ;D ;D ;D
a mamusia sliczny kocyk uszyla...ale ty groooha jestes zdolna ksiegujesz, gotujesz i jeszcze szyjesz ;D ;D ;D ;D ;D czlowiek renesansu....albo prawdziwa matka Polka

Siwasek raczej zwykła kura domowa, ale mi to pasuje

A za komplementy DZIĘKUJEMY - rodzina Grooszczyńskich

martusia_78 pisze:
martusia_78 pisze:
Dziewczyny, a co do kupek to moja robi rzadkie tak jak na piersi, ale dziś to była jeszcze rzadsza prawie woda, mam nadzieje że to jedna taka tylko będzie.

No i na szczęście była tylko jedna taka kupka, w ten sam dzień już nie było tylkoi pruknięcia wodniste, a wczoraj i dziś już są fajowe kupki takie jak zwykle, no i jedna w ciągu dnia ;o)

No widzisz i po kłopocie :) Ciesze się :laugh:

Jejku, grooha, jakie cudne są te zdjęcia :)
Patrzyla, patrzyłam i napatrzeć się nie mogłam :)
Takie ciepło od nich bije :)

Kubusiu Iziskowy życzymy Ci duuużo zdróweczka, żebyś już więcej mamusi nie chorował, śmiał się jak najczęściej i był bardzo bardzo szczęśliwy!

Jesteśmy już po szczepiące nie było tak źle tylko jeden krzyk ;) dzielna ta moja dzidzia :D Waży 7600gr ale dziś jej nie mierzyły. Wiecie co dziś po raz pierwszy dostałyśmy skierowanie na morfologię i mocz. Nie wiem czemu. Zastanawiam się jak pobrać mocz i skąd będą brały krew? Wiecie może??

reklama
Kubusiu Iziskowy rosnij juz zawsze zdrow
sto talek i pieknych autek
zycza Milenka i Ineczka :-* :-* :-*

Olafku, ale rodzinka ma z Ciebie pocieche
Grooha swietne zdjecia ;D

Do góry