reklama
a ja obu Kubuniom życzę zdrówka i składam życzenia - Gosiczkowemu malcowi spóźnione, ale szczere wraz z tysiącem buziaków,
a Izisowemu powitalne pozdrowienia z nadzieją, że nie będzie więcej ciotek straszył i mamusi martwił chorobami :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
a Izisowemu powitalne pozdrowienia z nadzieją, że nie będzie więcej ciotek straszył i mamusi martwił chorobami :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
miyu
Fanka BB :)
i ja też :-*beatka pisze:a ja obu Kubuniom życzę zdrówka i składam życzenia - Gosiczkowemu malcowi spóźnione, ale szczere wraz z tysiącem buziaków,
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Wszystkiego naj naj dla Kubusia Iziskowego :*
martusia_78
martusia_78 pisze:Dziewczyny, a co do kupek to moja robi rzadkie tak jak na piersi, ale dziś to była jeszcze rzadsza prawie woda, mam nadzieje że to jedna taka tylko będzie.
No i na szczęście była tylko jedna taka kupka, w ten sam dzień już nie było tylkoi pruknięcia wodniste, a wczoraj i dziś już są fajowe kupki takie jak zwykle, no i jedna w ciągu dnia ;o)
reklama
martusia_78
A dziś idziemy na szczepienie i aż się boję co się będzie działo pewnie krzyk będzie jak zwykle. Dowiemy się ile niunia waży.
Podziel się: