reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

poleciała do galerii... tyle nowych fotek, ze ja nie nadążam!!!

Marcela oczka napewno nie mogą kłamac

Rozalka słodka dziewuszka i już taka duża,

Antek sama słodycz... hmmm pan i władca hi hi hi

Jas słodziutki a mama sliczna (ładniej Cio w takich włoskach niż w blond)

Marcel II tez duży chłopczyk i tak mądrze patrzy...

Majka ze swoimi oczętami zawsze mnie rozbraja, nawet jak ma je zamknięte a ciuszki słodziutkie Jej się dostały... nie ma to jak lumpki dla dziewuszek

No i Olafek nie widzimy go za często ale fajny chłopczyk i chwilami przypomina mi Łukaszka, robi podobne minki :D

reklama
Olaf wygląda na twardziela, który wie, czego chce.
Rozalka, jak przystało na grzeczną dziewczynkę, ma anielską buzinkę.
Marcelek wygląda na zaskoczonego :)
Maja slodka i ma śliczny zgrabny nosek.

Joanko, Twoje dwa figielki to zgrana paczka, mam nadzieje, ze nie opozycja ;D

Marcelek spojrzeniem moze gory przenosic ;D

Rozalka taka czarujaca, ze dziadek widac przepadl z kretesem ;D

Antek pan i władca na krancu swiata, pasuje do niego zdobywanie nowych ladow ;D

Jas przystojniak

a mama Kubusia ma sliczny lsniacy kolorek wlosow

drugi  Marcel rosnie na pieknego kawalera ;D

Majka jest taka sliczna, a te kreacje, jejku, co bedzie jak zacznie sama decydowac w co sie ubrac ;D

Olafek coraz bardziej do taty podobny :D

Ineczka pisze:
Olafek coraz bardziej do taty podobny :D

No nie wiem Ineczko nie wiem...

to ja jak miałam trzy miesiące czyli tyle co Oli teraz
rodzinka6jg.jpg

Aniulka pisze:
No i Olafek nie widzimy go za często ale fajny chłopczyk i chwilami przypomina mi Łukaszka, robi podobne minki :D

nie za często bo się mama i tata aparatu jeszcze nie dorobili i muszą na pożyczki chodzić.

reklama
Kuba urządził dziś sobie Dzień Śpiocha. Spał już dziś najpierw godzinę, potem przeszło dwie godziny, i teraz też już zaraz dwie godziny miną odkąd zasnął

Do góry