reklama
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Dzieci w galerii super, a Antek w wanience bomba, taki dżolo rozłożony, jakby mówił "hej laski, nie wysilajcie się bo i tak nie macie szans"
I Marcelek też przesłodki
święta racjaJoanka juz Ci to pisalam - piekne dzieci robicie
I Marcelek też przesłodki
anineczka
królowa mrówek :P
Rozalka piekna babka ;D
anineczka
królowa mrówek :P
A Antek nie byl u lekarza. Maz zadzwonil do niego i on mu powiedzial, ze teraz straszny wirus panuje, ze on nie ma jak nas wcisnac w kolejke bo ma zawalona glowe pacjentami.
Kazal podawac Calpol lub nurofen. Kropelki do nosa i sterimar.
Tak wiec nic nowego nie powiedzial,bo juz od wczoraj to stosuje.
Antek budzil sie w nocy z placzem, bo nie mogl oddychac przez te nosisko
Ale juz dzisiaj jest lepiej(chociaz wiem,ze objawy nasilaja sie dopiero wieczorem)
Biedactwa te nasze maluchy.
Kangurki jak tam u was??
Kazal podawac Calpol lub nurofen. Kropelki do nosa i sterimar.
Tak wiec nic nowego nie powiedzial,bo juz od wczoraj to stosuje.
Antek budzil sie w nocy z placzem, bo nie mogl oddychac przez te nosisko
Ale juz dzisiaj jest lepiej(chociaz wiem,ze objawy nasilaja sie dopiero wieczorem)
Biedactwa te nasze maluchy.
Kangurki jak tam u was??
chorym maluszkom życzymy samego zdrówka i uśmiechu :-* :-* :-*
a my chodzić do lumpka nie musiałyśmy, ubranka same do nas przyjechały, prosto od kuzynki zza Bałtyku, przykład w galeryjce. spodniachy 62, bluzeczka 56... kurcze, ja to mam dobrze ;D ;D ;D
a my chodzić do lumpka nie musiałyśmy, ubranka same do nas przyjechały, prosto od kuzynki zza Bałtyku, przykład w galeryjce. spodniachy 62, bluzeczka 56... kurcze, ja to mam dobrze ;D ;D ;D
beatka fajnie masz. Ja tez mam taką super kolezankę od której mam ciągłą dostawę ciuszków po jej synku. Za małe oddaję, dostaję większe.. Ona Mi dla Łukasza a ja jej po Kubie dla Jej zucha. Mój Łukasz ma tyle ciuchów co Kuba mój mąż i ja razem wzięci... Niektórych nawet nie nadążam ubierać ;D
reklama
Podziel się: