reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
i my się dołączamy do życzeń i całusków dla Darii
grooha dzięki :-* Majka leży i dziwne odgłosy wydaje, tak wzdycha, pokrzykuje hmmm. strasznie mi cycek pogryzła, bidula, chłodzę właśnie gryzaki, bo mi pierś odpadnie jak tak dalej pójdzie :(
musimy iść jutro na spacer, bo jak przyjdzie ten mróz, to koniec spacerków ::) ciekawa jestem czy rzeczywiście dojdzie, bo często mówią idzie, idzie, a tu zanim dotrze, to go gdzieś rozwieje, rozpędzi i -5 dojdzie do nas :p

Sto lat dla Darii. Rosnij Mamusi żeby miała z Ciebie pociechę.

Nie mam pojęcia co dzisiaj z moim Łukaszem. Zasnął po kolacyjce pięknie a po pół godzinie się obudził i nie może spać. Najedzony napity kupkę zrobił lezy i wyzywa... chyba znowu zęby... Nie wiem już co robić, chyba czopek mu dam boi soie biedulek męczy

:D my mamy to samo
kaszka nie zadziałała na dłuższy sen :D
Parsi chwilkę marudziła a potem grzecznie leżała na łóżeczku a mamusia zrobiła brzuszki :) :)

reklama
Do góry