reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

kangurki pisze:
co do inwestycji to teraz kase sie raczej w euro inwestuje wiec raczej hiperinflacja nam nie zaszkodzi...mam nadzieje
od 2 lat euro traci na wartosci,
oplaca to sie brac kredyt w walutach ale lokaty chyba nie
a co do inflacji to mozemy miec taki moment podwyzszenia cen po wprowadzeniu euro (handlowcy beda zaokraglac w gore),
oby nie  ::)

reklama
kangurki, z dala od szpitala !!!
To co się działo w szpitalu w którym kiedy leżłam z Krzysiem z powodu ZUM-u...koszmar.
Powiedziałam sobie później nigdy więcej bez konieczności absolutnej.
Nam udało się w końcu umówić na operację krzysia w pryatnym gabinecie szefuncia ordynatora za bagatela 1200 zł, ale fakt iż ominie nas paskudne traktowanie oraz niekompetencja ze strony niedopłaconych pilęgniarek, oraz mutanty bakterii szpitalnych działa na mnie kojąco.

Maksiu kochany trzymamy za ciebie kciukasy tak mocno że jutro a najdalej za kilka dni będziesz zdrowy jak rybka, bądź dzielny maluszku i niech twoją mamusi wiara i optymizm nie opuszcza.

maksiu trzymaj sie chłopie!!!!!!!!!

PARIS WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ

a co do szpitali to ja miała jechac dzisiaj z lalą na badanie słuchu do wrocławia na kamińskiego, ale zrezYgnowałam po rozmowie z moja laryngolog. powiedziała, że skoro przesiewowe badanie słuchu Rozalci wyszło dobrze i jest zdrowa to nie ma sensu włóczyć jej po szpitalach, bo napewno załapie jakieś dziadostwo. na to badanie musiała by być przyjęta na oddział, niestety może ono trwać nawet 3 godziny!!! poza tym moje problemy ze słuchem nie wynikaja z jakiegoś genetycznego uwarunkowania i nie są dziedziczne, są po prostu następstwem perlaka i tyle.
Moja laryngolog jest naprawdę rewelacyjna i powiedziała, że zrobi Rozalci to badanie ale gdzieś koło maja w klinice na chałubińskiego tam gdzie pracuje i leczy moje ucho :)
więc jej posłuchałam i nie zamierzamy odwiedzać żadnych szpitali!!!!

Ja na badaniu słuchu byłam z małą ale w poradni. Całę to badanie trwało zaledwie 10 minutek. No chyba, że dziecko nie usiedzi chwilki spokojnie to wtedy dłużej ;)

Dokladnie - im dalej od szpitala tym lepiej!

A my jutro na usg glowki
w czwartek do neurologa
a w piatek rehabilitacja - moze teraz uda sie pocwiczyc? ::)

Aniulka nie ma za co ;)
moge Wam bardziej poczte "zasmiecac"
jesli chcecie...

Ineczka pisze:
kangurki pisze:
co do inwestycji to teraz kase sie raczej w euro inwestuje wiec raczej hiperinflacja nam nie zaszkodzi...mam nadzieje
od 2 lat euro traci na wartosci,
oplaca to sie brac kredyt w walutach ale lokaty chyba nie
a co do inflacji to mozemy miec taki moment podwyzszenia cen po wprowadzeniu euro (handlowcy beda zaokraglac w gore),
oby nie ::)

to samo było w niemczech
jak coś kosztowało 5 DM to po wprowadzeniu Euro ta sama rzecz kosztowała 5 Euro :p :p :p :p
pamiętam to b. dobrze, bo kiedyś jeździłam często na zakupy do En Er Ef - u ;D

Joanka pisze:
Maksiu kochany trzymamy za ciebie kciukasy tak mocno że jutro a najdalej za kilka dni będziesz zdrowy jak rybka, bądź dzielny maluszku i niech twoją mamusi wiara i optymizm nie opuszcza.

ojjjjj biduleczek :( :( :( :(

Pozwolę sobie dołączyć się do życzęń Joanki :)
muczos buziakos i dobros energios :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
oj jojojoj biedne Wasze dzieciaczki... przesyłamy moc gorących fluidków uzdrawiających... Szybkiego powrotu do zdrówka Maksiu i Antosiu!!!

Do góry