reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Melani ja też raczej w lokatę bym się nie pchała..tam dają teraz takie mizerne procenty...o wiele lepsze są obligacje a najlepsze fundusze..i takie zrównoważone...aby za dużo też nie ryzykować - do tego kupujesz i sprzedajesz kiedy chcesz ;D

reklama
my np bedziemy co miesiac wplacac po 100 zl do 18 roku zycia maksa
to jest jednoczesnie ubezpieczenie mojego meza

a jak junior dorosnie to przy dzisiejszej inflacji itp dostanie ok 55 tys zl

moi rodzice tez zbierali dla mnie kaske na ksiazeczce
dostalam 1800 zl-akurat na metr mieszkania:p

ale mysle ze troche inne czasy mamy...

moze bede pracowac w ing nn od lutego tak wieczorami to sie czegos o tym wiecej dowiem:DDD

a Maksiu ma zap. oskrzeli:(((
mial prawie 40 stopni goraczki i chcieli mi go wziac do szpitala...ale sie nie zgodzilam
wiec go nosze na rekach caly dzien a on bidulek spi...

tak mi go zal...

kangurki ucaluj Maksiulka od nas, mam nadzieje, ze Biedulek szybko wyzdrowieje i nie umeczycie sie bardzo

moja prababcia tez mi zalozyla ksiazeczke mieszkaniowa a potem po dewaluacji zostalo dokladnie na 2 metry mieszkania ::)

kangurki pisze:
my np bedziemy co miesiac wplacac po 100 zl do 18 roku zycia maksa
to jest jednoczesnie ubezpieczenie mojego meza
a jak junior dorosnie to przy dzisiejszej inflacji itp dostanie ok 55 tys zl
moi rodzice tez zbierali dla mnie kaske na ksiazeczce
dostalam 1800 zl-akurat na metr mieszkania:p
ale mysle ze troche inne czasy mamy...

prawda, mamy inne czasy
ja tez mialam ksiazeczke mieszkaniowa... ;D
pamietajmy tylko ze w najblizszym czasie czekaja nas roszady podobne do hiperinflacji
wprowadzenie euro w Polsce - mozemy duzo stacic

duzo zdrowka dla Maksia :-*
Kangurki, a dlaczego chcieli go wziasc do szpitala i nie chcialas sie zgodzic?

bo lekarz stwierdzil ze chce miec go pod okiem
ale ja wole go miec pod swoim
do piatku mam czas, jak bedzie zle to i tak go wezma, a mnie razem z nim

co do inwestycji to teraz kase sie raczej w euro inwestuje wiec raczej hiperinflacja nam nie zaszkodzi...mam nadzieje

reklama
Ja Kubę dałam raz do szpitala i pomimo że lezałam z nim... bez komentarza. trzy razy już zabralam go z izby przyjęc na własne rządanie i obyło sie bez szpitala. Ale czasami nie ma wyjścia tak jak wtedy gdy lezałam z Kuba jak miał 13 miesięcy

Do góry