reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Dzieki Melcia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Obym sobie nie narobiła... a niech tam! pochwalę go!! Zasnął dzisiaj bez płaczu po karmionku o godzinie 19, Przebudził się na cycuszka i spi dalej moja słodka myszka....

no własnie... płakał troche przed jedzonkiem i nie mógł zatrybic z butla ale to się nie liczy bo w końcu zjadł pięknie z dokładka i momentalnie zasnął

o i Krzysia od razu widać w całości :laugh: i ma taki fotelik jak Majka do kąpieli, innego koloru tylko! moja Majka znaczy się ;)
aaaaale duży chłopak z niego i podobny do siostrzyczki, że hej!

fajny pomysł
teraz widać, że Majka jest mniejsza, ręczka jej sie jeszcze mieści koło tłowia w tym paltikowym leżaczku :)

No to ja też się pochwalę, że moje dziecko wprawdzie się nie przekręca z brzuszka na plecy, ani odwrotnie, bo ma poduszkę Frejki, ale stara się i efekt jest taki, że leży górną połową ciała prawie na brzuchu, a pupą dalej na podłożu. Az strach bierze, jak sie na to patrzy.
Potrafi wkładać smoka do buzi i wyciągać go, przekłada też zabawki z jednej rączki do drugiej i "rozmawia" lącząc samogłoski ze spółgłoskami :)

reklama
Aniulko Łukaszek przesilny ;D i jak pewnie sie trzyma na tatusiu

Krzys widac, ze rosnie wzdluz, na fotce kilka dni wczesniej wygladal na takiego smuklego, widac, ze wysoki bedzie

Majeczka
bardzo filigranowa, i figlareczka z niej ;D

Do góry