reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
szkoda ze do zdjec nie mozna dolaczyc glosu, bo temu usmiechowi towarzyszyl niesamowity perlisty rechot ;D

mam nadzieje, ze uwiecznie go jeszcze w kolorze ;D

Koreczku Daria juz spa zalicza ?? ;D ;D ;D
odwazna jestes z tymi zdjeciami na dworze
ja bym dziecka w taki mroz z wozka spod kocyka nie wyciagnela

Mada marchewkowe usta to mistrzostwo swiata ;D ;D ;D

Melanie, ale git, Pariska znów swoją popisową minkę strzeliła, A powiedz mi kochana, nie marzną dzieciaczki w tej wodzie ?
I jak to jest po wyjściu z basenu z ubieraniem i pielęgnacyjnymi sprawami. No i co robicie żeby mała nie złapała przeziębienia, bo w końcu zima jest...

Aniulko, szkoda że z łukaszkowego tatusia tylko brzuszek wystaje, choć i tu są zalety, bo płaski jak deska ;D
Łukaszek bije wszystkie dzieci pod względem dojrzałości, trzyma się równo facet jak strzała. no i te oczka ...ach, prześliczne, rzęsy mu się tak zabawnie na bok wywijają.

Ineczko, no i w końcu doczekalismy sie uśmiechy Milenki, ale z niej czaruś. Śliczna.

Koreczku, Daria to chyba nie jest z tych zimnolubnych, trzymaj ją kochana w śpiworku, i poczekaj do wiosny z figlami na powietrzu.
No i jakaś duuuża ta Darusia, to chyba po tych przecierowych zupkach co to tak wciąga jak odkurzacz... ::) ;)

Mada, córcia to prawdziwy znawca smaków, degustator z niej rośnie na piątkę z plusem. A jaki smak jej najbardziej odpowiada, bo po zdjęciach to przyznam, wydaje mi się że wsio jej żaba...

Beatko, Majuśka w zestawieniu z Krzyśkiem ma taką śliczną malusią główkę, a coś wspominałaś że to połowa jej całej ;) ;D
Jak ona cudnie trzyma zabawki  :o

Joanko u nas na basenie woda ma temperature około 32 stopni...i dzieci nie marzną bo się cały czas ruszają a na w pomieszczeniu temperatura jest około 33 stopni więc jest gorąco. Dzieci nie marzną, trzeba odczekać jakiś czas zanim się na dwór wyjdzie. Ja małej zakładam po basenie piżamkę (bo chodzimy na 18.35) i potem w domciu dostaje tylko papu i spać.

Paris będzie aktorką???

widać że Krzysiowi smakowało!!

Milenko piękny uśmiech :-*

a Daria wygląda na dużą pannę co się mrozu nie boi ;)

reklama
Do góry