reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

hej!
dzięki za powitanie Pawełka - mojego tygryska:) Jak sie urodził to miał włsoski na policzkach i tak właśnie troszkę przypominał to zwierzątko - stąd tygrysek.

Cieszę się że w końcu mogę się włączyć na dobre do forum, znam was bardzo dobrze choć wy mnie troszkę mniej. Obiecuję, że to nadrobię.

Mój mały też już sobie słodko śpi, dzisiaj dał nam trochę popalić - nie mógł cały dzień się zdecydować czy chce spać czy wariować:) On jest strasznyum meteoropatą - na wszelkie zmiany pogody reaguje i na każdą inaczej:) Powoli już nie nadążam:) Ale nie narzekam. Rzeczywiście wielki z niego śmiejek - ale za to wymaga wiele: wciąż trzeba gugać, opowiadać - śmieję się że mnie już szczęka boli od tych wszystkich wygibasów:)
Tęskni mi się już powoli za pracą, zapominam jak rozmawia się po "dorosłemu". Aż strach żebym po powrocie jako pierwsze zdanie nie chlapnęła: "a bu gi gu gu".
Ok, narazie tyle
i jeszcze jedno: fajne z was babki! (sorki, widze że jest też mężczyzna w gronie!)
Pozdrawiam
Magda

reklama
Madga pisz,pisz,pisz jak najczęściej i najwięcej
hihihi śmieszny ten twój tygrysek :laugh:
mój Kuba tez chyba reaguje na zminy pogody więcej śpi i więcej marudzi :p

Dziękujemy babeczki za słowa uznania, należą się Krzysiowi bo dzielnie trenował, jak już podniesie łepek do góry i siedzi to od razu macha głową na lewo i prawo aby jak najwięcej zobaczyć z nowej perspektywy... zabawny jest...

Paris, Krzysiek przy tobie wysiada, ledwo piankę z buźki puści, no...chyba że jest śwież o po podaniu witaminki C, to wtedy leje się jak mopsowi...

Magda
witamy Tygrysiątko serdecznie, a powiedz mi bo skoro Kubusia już mamy co to lubi cycowy miodek, krzysia co to lubi Kubusia, to czy Tygrysek lubi brykać ? bo taka kolej rzeczy...

Aniulka, do Łukaszka to mojemu bąblowi jeszcze z kilometr został ... ::)

brawo dla Paris!!!

Krzysiu szybko nadrabiasz, a najmłodszy jestes z wrzesniwej gromady

Pawełek fajny ma uśmieszek!!!

Iga super kluseczka, rośnie!

Majeczka sama słodycz

Mikołajek rzeczywiście pyzy ma niezłe, dużo urósł

moze ja coś wkleje :p

Joanko ale te Twoje dzieci piękne i rzeczywiście bardzo do siebie podobne.
Kociak Martynka jest przecudna.
Aniulka Łukaszek jest niesamowity i wygląda na 6-cio miesięcznego facecika.
Izis Kubulek jest już taki duży i ma świetną bluzę.
Miyu fryga po kąpieli boska.
Beatka Maja ma przepiękne oczka.
gabi22 dawno nie widzieliśmy Mikołajka, ale wyrósł.
Melanie Pariska to jednak łobuziak pełna buzią.
madga super ten Twój synek.
Siwasek córcia przecudnie patrzy w sam obiektyw aparatu ;D
marta3x fajne te Twoje chłopaki :laugh: :laugh:

Aniulka pisze:
No no no Paris nieźłe ;D ;D ;D ;D Łukasz pokonany... na razie ;) :laugh: :laugh:

chociaż plucie Paris ma najlepsze ;D

madga fajnie, że jesteś z nami ale pamiętaj o zdjęciach Pawełka dla cioć z bb :D duuuuuuuuużo zdjęć ;)

reklama
Do góry