reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Serdecznie dziekujemy za zyczenia dla Milenki wszystkim mamusiom i ich paczusiom ;D

Miyu fryz po kapieli taki frywolny, ze az strach pomyslec co dalej sie dzialo ;D
Beatko Twoja mała juz zalicza pierwsza milosc do misia, ale adoratorow bedzie bez liku sadzac po jej walorach na sesji kapielowej
Gabi – Mikolaj przekochany,
Paris slineczka ze az oblizywac ;D
Madga widze ze super trener reprezentacji nam rosnie ;D bardzo radosnego macie synka ;D
Siwasek Twoja mala wyglada jak super gwiazda star treku w tym foteliku ;D a po gimnastyce widac ze jest przeagentka ;D

Joanko Krzys wspaniale juz siedzi (i macie odlotowy przewijaczek )
Marta – Marcel tak wdziecznie marszczy czolo, ciekawe co sobie mysli ;D , ale jak spi to chyba nie mozesz wzroku oderwac, taki slodki
Winiu – Natalka to niezle wygibasy wykreca przy tacie ;D a Ty slicznie wygladasz
Tunia o Rozalcie to tak od serca chyba dziadziu dba ;D

reklama
Milenka no teraz to wierzę w krasnoludki :laugh:

a wiecie co moje dziecko dzis zrobiło
wyszlismy na spacer i nawet nie zdążylismy dojśc do parku a Kuba w krzyk przyspieszyłam nie pomogło hustałam wózkiem tez nic doszlismy do parku to wziełam go na ręce jak ręką odjął,odłożyłam go znowu krzyczy a ludzie patrza jak bym niewiem co dziecku robiła :p
musiałam wracac do domu z Kuba na rękach i prowadząc wózek troche dziwnie to wyglądało :p
niezle co :p

izis, mi kiedys Rozalka zrobiła też taki numer, ale szybko o tym zapomniała i już na spacerach jest rewelacyjnie grzeczna, Kubuś po prostu stwierdził, że zrobi mamie dzisiaj niespodziankę :)

a co do bułeczki, to dziadek, już jak miała dwa tygodnie pytał się kiedy ona zacznie jeść normalnie, bo co to takie mleczko, przecież ona się nie naje i jak ma od tego rosnąć :) bo wiecie dziadek to duży facet i dużo je i myśli, że jego Rozalunia ma taką samą pojemność żołądka ;D

reklama
Do góry