reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Och ale z tego Kuby gapa dopiero zauważył że Maja chciała wpaść na imprę :-[
sorki Maja nastepnym razem jak mamy nie będzie ;) zabalujemy ;D

Melanie już się zarejestrowałam, teraz czekam na e-maila. Tylko zalogować teraz nie mogę :( ,bo córcia moja nie jest w przedszkolu i nie da mamie się pobawić
papa :)

Dzieki Winia :)

a wogole czytacie swoim pociechom czy jeszcze nie bo ja mam zamiar zaczac bo lubi jak do niego gadam :D

Blanus pisze:
Mel ale ja sie juz daaawno zarejestrowalam :( i dupcia

mój mąz jak nie zna osoby, która sie rejestrowała to co kilka dni kasuje te rejestracje
więc zarejestruj sie jeszcze raz kochana :)

Tam tez mamy forum - więc można śmiało pisac :)

No nie mogę wyłączyć coś tego kompuera ;). Ja jak czytam Sarze , to to chcąc nie chcąc Robert też słucha. Ale nie codziennie jest słuchaczem, bo nieraz tatuś w drugim pokoju się z nim bawi

wrocilismy od ortopedy - asymetria nadal jest :(
moje cwiczenie z Niunia to jednak za malo i mam isc z klucha na rehabilitacje :(

ku..., zamordowalabym tych lekarzy z solca za porod posladkowy :mad: :mad: :mad:
albo... w ramach nowych doswiadczen zyciowych i aby mieli jakies poecie "jak to jest" wsadzilabym im w d... po kolku (takim 35 cm obwodu)

reklama
ja czytalam brzuchalowi i teraz tez czytam
czasem musze skrocic nieco tekst (zeby ilustracja nie zrobila sie za nudna) ale calkiem sie Arisie podoba :)

Winia DZIEKI za podpowiedz :-*, ja tez musze nabyc te pozycje
bo robienie glupich min i wydawanie odglosow przestaje wystarczac ;)

Do góry