reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Strasznie dużo piszecie i ciężko zaległości nadrobić.
Ja jestem rybka ....czsami wodnik...zależy od horoskopu

reklama
Ale w domku miałam tatę wodnika i młodszą siostre wodnika, urodzinki obchodziliśmy co 8 dni...luty dla nas to miesiąc wydatków i imprezek ;D ;D

No to wesoły macie luty, choć kosztowny. My mamy wakacje opanowane, bo moja teściowa, mój mąż i ja jesteśmy raczkami

no a my może i mamy fajnie, że dużo dzieciaczków w rodzinie i stąd dużo sprzętów w spadku, ale pomyślcie , że my mamy cały rok opanowany!
a do tego jak przychodzi do prezentów dla wszystkich w Mikołajki i na Gwiazdkę... urwanie głowy

jeszcze są trochę startsze dzieciaki oczywiście, siostrzeniec mąża ma 11 lat.
do tego ja mam jeszcze troje dziadków no i liczby rosną :D

a ja 8 listopad 1981r ;D

reklama
Do góry