reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Krzysiu przyjmij spoznione, ale serdeczne buziaczki i zyczenia zdrowka ;D
Majeczko duzo radosci z braciszka ;D

karioka pisze:
Blanus moja Sara też to miała i teraz jest zdrową dziewczynką. Zresztą córki mojej koleżanki też to miały. Takie ćwiczenia są naprawdę dobre. Sama się przekonasz. Na początku maluszkowi może się nie podobać, ale za to potem dzięki tym ćwiczeniom mogą w sprawnośći wyprzedzić rówieśników ;D
popieram, specjalista zawsze cos podpowie i mozna dziecku bardzo pomoc w rozwoju

Izis, ale Kubus pozuje, jak zawodowiec i jako mlekopij jest baaardzo przekonywujacy ;D

Beata Twoja coreczka ma swietny gust i juz irokezka stawia ;D

moj maz jest wodnikiem, kocham wodniki ;D

Marcel
taki dorosly na tym zdjeciu, bardzo podobny do brata przystojniaka ;D

Edyta ale Macius ma zawadiacki usmiech ;D

moj maz jest wodnikiem, kocham wodniki ;D

reklama
hehe, MamaWiki nie denerwuj się tak, wiesz, im sie jeszcze nudzi, zaraz zobaczą jak to jest z maluszkiem i jak się walczy w jego imieniu!
karioka nie denrwuj mnie z tą muzyką :mad: :mad: :mad: ;) nauszniki by się przydały do kompletu :mad:

Ineczka, ostatni bęą pierwszymi, tobie jako jedynej dostanie się imienne podziękowanie ;D ( mj mąż też jest wodnikiem, no i tak jakoś wyszło że też go kocham... ;))

Izis, Kubulkek jak zwykle dowcipkuje, niezła musiał być balanga.

Beatka, no i co córa znalazła tą imprezkę kubulkową ? Śliczna laseczka z tej Majci, a i rękawiczki rzeczywiście trendy ;)

Edyta, King Maciuś wrześniowy pierwszy w swoim ulubionym, tronie wygląda naprawdę dostojnie, fajowy koleś

A Marta otacza się samymi przystojniakami... Nie za dobrze ci moja droga ? Podobnie jak Aniulka, co za monopol na cool guys.
Marcelowe usteczka będą powodem niejednej kłótni wsród jego przyszłych wielbicielek...

beatka pisze:
Melanie ja też czekam :) ale się wszystkie rzuciły do Pariski ;D
ale ile ona waży? pisałaś że drobniutka

już Cię wpuszczam :)

Nie wiem ile teraz waży,
myślę że doboja do 6 kg
po świętach będę wiedziała, bo 28 mamy kolejne szczepienie i będzie okazja się zważyć :),
urodziła się z wagą 3260 g :)

Ja nawet nie próbuję, bo za krótko aktywnie uczestniczę w tym forum, żeby mnie Melanie mogła puścić  :-[ :) .Może kiedyś...? :)

reklama
Do góry