reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

dziekuje kochane :-) powoli zbieram rzeczy do tej torby...a mam jeszcze pytanie jak jest z ta biurokracja, wiem ze dowod osobisty, karta ciazy i ksiazeczka ubezpieczeniowa...ale czy wystarczy zaswiadczenie ze skladki na moje ubezpieczenie wplywaja?

reklama
Rozalka rośnij duuuża!!!!
Kociaczku biedna Martynka, ale tez czytałam ze ta goraczka trzydniowa dopada praktycznie wszystkie dzieci i tylko jeden raz, wiec jest choc pocieszenie ze mała bedzie to miec z głowy, zycze zeby mała przespała to choróbsko!!!

Dziękuję bardzo kochane Mamusie za życzenia dla Rozaluni!!!!! tak mi się milunio zrobiło.

a moja lalunia to prawdziwy aniołek, wiedział, że mamusia musi się uczyć i od 20 spała do 5!!!! teraz też jest grzeczniutka.

Kociak, bidulka Martynka, przesyłamy pozytywne fluidy, a jak dzisiaj jej zdrówko?

ROZALKA WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJLEPSZEGO MALUSZKU :-* :-* :-*
O RANY MAM NADZIEJE  ŻE Kubełka ominie ta gorączka :p

obejarzałam dzieci w galerii i są CUDOWNEEEEEEEEE :laugh:
Aniulka jestem pod wrażeniem jak Łukaszek dupcie podnosi Kuba sie czołga ale nie ma siły dupska podnieść i wogóle Łukaszek jest taką kluseczką kochaną ;D
Koreczek Daria chyba każdego wzruszy tą zapłakaną minką a jak tam juz po zastrzykach?
Melanie Paris lasia i mama lasia fiu,fiu ;)
Tunia Rozalka coraz wieksza rosnie w oczkach a jakich ma kochanych dziadków :)
Joanka Krzycho chłop jak dąb a Maja no niezła z niej modelka ;)
fajne zdjęcia na którym boi sie trawki hihihi ;D
Beatka Maja fajna dziewuszka dostałam twoja wiadomośc na priva koniecznie zapiszcie sie na ten basen będziemy razem chodzić :laugh:

Izis Kubusiowi klata rosnie, ze hej ;D

my tez bylysmy na szczepieniu i moja dzielna Milenka nawet nie kwiknela, ale to chyba zasluga tego zelu znieczulajacego
gaworzyla w przychodni ze wszystkimi ;D bardzo towarzyska sie robi
niestety dowiedzialam sie, ze nasz lekarz bedzie przyjmowac juz tylko prywatnie i na wizyty przed szczepieniami bedziemy musialy wybrac kogos innego ;(

i jesli za tydzien nie zacznie podciagac brodki do klaty to pojdziemy na rehabilitacje

Paris tez nie podciąga bródki ::)
my na kolejnym czepieniu tj po świętach 28go tez użyjemy tego żelu znieczulającego
mam nadzieję, że zadziała tak świetnie jak u Mielnki :laugh:

Izis Kubuś wydoroślał :)

a jak ma podciągać bródkę ???
bo moja lalunia jak leży na pleckach i ją podnoszę to właśnie bródką dotyka klatki piersiowej, a w ogóle się dźwiga że hej, chyba chciałaby juz siedzieć :)

aha, no to dobrze.
Rozalcia w ogóle nie chce leżeć na brzuszku, jak ją położę to przez chwilę ogląda świat całkiem ładnie trzyma główkę, obraca taką podniesioną w jedna i drugą stronę, ale po 5 minutach kładzie buźkę i zaczyna płakać.za nic w świecie nie chce się przekonać.

reklama
Do góry