reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Anik nasz jest rodem z allegro ;D i tez wisi na foteliku jak trza ;D

swoją drogą to tania i fajna zabawka - polecam

Aniulka
w sumie to nie wiem za kim ma oczka
moja przyjacióka mówi, że ma skośne za mną
no i kolor też mój
ale przecież mimo tego spojrzenie może mieć tatowe :D

Mam nadzieje, że moje buciory będą sie sprawowały tak dobrze jak wyglądają ;D

reklama
Witajcie!
wszystkie bobaski wrzesniowe śliczne i słodziutkie :)

Pamiętam jak jeszcze kilka miesięcy temu zastanawiałysy sie jak będą wyglądać nasze dzieci...to było cos...
a teraz prosze...jak nam rosną "Wrześniaczki" (dzieci wrzesniówek :D :D) :):):););)

Aniulka chciałam Ci napisac że bardzo ładnie teraz wyglądasz (jeszcze lepiej niż w ciaży, chocaż wtedy tez promieniałaś), albo mi sie wydaje albo niedawno coś z włosami zrobiłaś (??)...bardzo ładna fryzurka, chciala bym mieć taką ale moje włosy są ciężkie i sie nie będą układaly...

Dziewczynki jak to robicie ze po tak trudnych miesiącach tak ładnie wygladacie??
a ja po ciąży nadal wyglądam jak zoombie... >:D i nie moge dojść ze sobą do ładu..

Pozdrawiam Wszystkie Mamusie!

Melanie Paris na zdjęciu w różowym kombinezonie wygląda przecudnie... w sumie na każdym robi słodkie minki

Izis :o :o :o
Widzie ze Kubus tez przekroczył tą magiczną granicę 6kg - nazwalam ja tak bo miałam nadzieje że moja córka dojdzie do tej wagi dopiero w grudniu niestety myliłam sie, i już teraz z bólem kręgoslupa dźwigam Moje Cudowne 6200 gram szczęścia!!

Całuski dla Naszych WSZYSTKICH "Wrześniaczków"!! :-* :-* :-*

Karolina bardzo Ci dziękuje. Włosy mi po prostu urosły i na pocieszenie napiszę Ci że ja też mam ciężkie i sztywne włosy. Grunt to dobre obcięcie i prostownica ;D ;)

Karolina a czemu nie wklejasz nam kolorowej dzidzi :D
napisz o córce jaka jest :)
no i pokaż nam siebie, pewnie troszke przesadzasz, że nie doszłas do ładu, he? ;)

karolina23 pisze:
Aniulka chciałam Ci napisac że bardzo ładnie teraz wyglądasz (jeszcze lepiej niż w ciaży, chocaż wtedy tez promieniowałaś), albo  mi sie wydaje albo niedawno coś z włosami zrobiłaś (??)...bardzo ładna fryzurka, chciala bym mieć taką ale moje włosy są ciężkie i sie nie będą układaly...

Aniulka to musi byc straszne zyc na skazonym terenie :laugh: :laugh: ;) ;D ;D(zarcik)

Melanie paris super wyglada i bardzo mi sie podoba ten kombinezon :):):):)
jesli moge wiedziec gdzie go kupowalas ??? :)

JA mojej martynie ma mikolaja nie bede kupowala zabawek bo ma pelno pluszakow i grzechotek
mama pomyslala zeby jej lepiej kupowac ciuszki

reklama
hm ... jak ty szukasz fajnych ciuszkow to zawsze znajdziesz a ja nic nie moge znalesc ::) ::)

Melanie paris ma dzisiaj 2 miesiace czy juz miala ???

Do góry