reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Filip kilka razy sobie siknął na mnie lub na tatę, ale od jakiegoś czasu już jest bardziej kulturalny. Sika za to w kapieli - zawsze.
a

reklama
Joanka jak już zauważono ślicznie wyglądacie i szkoda, że nie ma tatuśka na focie,
masz super ładne dzieci
dziękujemy za kolorowe literki :D

Własnie wróciliśmy z Poznania

Aniulka mam buty !!!! ;D

tak jak myślałam kupiliśmy w Panoramie
mam takm jeden taki ulubiony butik
on jest na rogu i mają tak drogie buciki ale oryginalne fasony ;)

bylismy jeszcze w tym nowym centrum Plaza ale tylko popatrzeliśmy - strasznie dużo ludzi tam było :p

Życzę udanego spotkania ze świętym Mikołajem :D i udanych zakupów jutro :)

PARIS ZDRÓWKA DUŻO I TYSIĄC :-* OD CIOCI :laugh:

OBGLĄDNEŁAM GALERYJKĘ
Aniulka wyglądasz rzeczywiście jak swoja mlodsza siostra ;D a Łukaszek taki grzeczniutki na zdjęciach :)
Joanka jesteście śliczni a co do siurania to Kuba standardowo w nocy w naszym łóżku wszystko ląduje na buzi taty ;D

a Kuba waży już 6kg ważyłam go na elektronicznej wadze czyli od narodzin przytył 3 kg :o

No Melanie buciory niezłe już sobie obejrzałam cena noooo taka sobie, w sumie nie najdroższe ale sporo kosztowały. Ale pewnie są mięciutkie i cielutkie. ;)

Izis Kubula rosnie jak na drożdżach. Czym Ty go karmisz??? Ode mnie też przekaż Mu całusy :laugh:

Karolina dawno Cię nie było. : Następona wrześniowa panna do wydania. Nasze chłopaki wrześniowe mają w kim przebierać. ;D ;D

Melanie
Paris słodziutka i chyba robi sie do tatusia podobna co???? Oczka ma Tatowe a usteczka Mamulkowe ;) :laugh:

reklama
Do góry