reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
U nas zapowiadali śnieg ale nie pada ::)

trzeba oponki wymienic na zimowe bo zima pewnie zaskoczy drogowców ;)

hahaha
Melanie, dobrze, dobrze, niech ociepla, bo podobno sroga zima idzie...;)
My ogrzewamy mieszkanie kominkiem,
tylko niestety mieszkamy na 4 piętrze i mąż codzinnie musi nosić cholernie ciężkie drzewo ::)

Eh... tak jakoś wychodzi zawsze ze musze sie nim zajmować bo jak nie to chodzi stęka i marudzi no i pokazuje swoje nerwy ::) ::) ;D ;D
Nasza Martyna tez wkłada swoje piąstki do buzi a wczoraj brała tez i ssała moja rękę miałam cala u śliniona :)

u nas jeszcze śniegu nie widac :)
moja Iga ma przesuniete szczepienie na za tydzien bo jeszcze jej sie ta ranka po tym pierwszym szczepieniu nie wygoiła i jeszcze troche rpoki tam siedzi.To przez te beby ze szpiatala bo za głęboko ją zaszczeopiły.
od 2 dni kłade Ige spac na brzuszku, po przeczytaniu jak to działa na wasze dzieciaki i faktycznie jest lepiej, mała potrafi sama zasnac i coraz lepiej dzwiga główke :D
a wazy juz ten mój klocek 5200g i jak bedzie dalej tyc w tym tempie to nie wiem kto ja bedzie nosił bo ja nie dam rady :p :p :p przytyła 1300g w ciagu miesiaca.

Aniulka - Filip przez te buty faktycznie mięśnie brzucha ma wyrobione (bardziej niż ja)!

Melanie - ja był mąż w porze kapieli to on trzymał mu nogi do góry - ja go nie było to zapakowywałam mu nogi w worki, obwiązywałam gumką i tak kąpałam :p

a

reklama
Do góry