reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
A ja wklejam fotki mojego Kubusia, tak jak obiecałam
dsc1.jpg

dsc2.jpg

dsc3.jpg

dsc4.jpg

dsc5.jpg

dsc6.jpg

dsc7.jpg

Dziekuję Ineczka :)
Troszkę zawaliłam stronkę, ale to dlatego, że wreszcie się doprosiłam, zeby mi mężuś powklejał te fotki... także za jednym zamachem nadrobiłam zaległości ;D

Isiaczek Kubuś już jest śliczny ale jak podrośnie... oj mama, będziesz dziewuchy odpędzac jak muchy... ;) ;) ;D

A koszuleczka.... słodziutka i bardzo rozbrajająca :)

oj kochane, aż się spłakałam czytająć Wasze gratulacje, dziękuję bardzo  :-* :-*
Melanie, dziękuję za piękne przekazanie wieści ode mnie. Ja barzdo bardzo bym chciała żebyśmy kiedyś wszystkie spotkały się gdzieś w centrum Polski już ze swoimi dzidziami... takie bliskie mi jesteście.
Dziękuję
No i zdjęcia mojej niuni, w szpitalnych fraczkach jesteśmy, jutro poszukam ładniejszych zdjęć, teraz już jestem zlana potem ;)

Tu Maja ma może z 3 godzinki, położne ją umyły, ubrały (w grube i niemiłe w dotyku ciuszki) i oddały mamie :)
_527496_n.jpg

A tu tuż po porodzie, mała jeszcze w maziach przed kąpielą.
_527490_n.jpg

Jest cudowna wyobrażam sobie co wtedy czułaś gdy ci ją położyli pierwszy raz na grzuszku jeszcze taką nieumytą ::) o rany ja nie wytrzymam chcę swoje maleństwo ::)

reklama
Edit słodziutka Majeczka. Fajny klopsik z niej. A paluszki faktycznie będzie miała sługie i zgrabniusie. :)

A mamusia wprost rozpływa sie ze szczęścia... ;)

Do góry