reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Tak ci zazdrościmy, że chyba zaraz urodzimy :D
masz rację jest słodziaśna :-*

i fajnie jej w tym kolorowym szpitalnym wdzianku

co do spotkania, to ja też bardzo bym chciała
fajnie by było spotkać się kiedyć całymi rodzinami :)

reklama
Aniulka hihihi ale my seplenimy z rana ja zamiast brzuszek to napisałam grzuszek a ty zamiast długie to sługie ;D

Edit, jaka słodzina kruszyna. Ale co tam jaka mama taka córa. Będzie miałą dużo krzepy życiowej po tej twojej walce o mleko.

Mówisz że Hawaje już ma zaliczone. No i dobrze, jakby ją w domu dopadło to musiałabyś znó wracać do przytulnego szpitala...

A włoski rzeczywiście O0 cool.

Ciuszki szpitalne są jakie są ale dobrze że nie musimy w swoje ubierać bo potem trzeba by było gotowac i gotaować aby pozbyć się szpitalnego diabelstwa.

No i te 11 kg w dół, wooow.

Izis bo nie mogę napatrzeć się na Majeczkę.... No jak takie laseczki nam się we wrześniu będą rodziły to będą mieli nasi chłopcy w kim wybierać. :laugh:

I zrobimy sobie kiedyś spotkanie wrześnióweczek :)

Wkońcu dochodze do siebie i mogę się tez pochwalić moją GWIAZDECZKĄ, ktora przyszła w 36 tygodniu miała 2kg ,49 cm, i 10 punktów w skali :)
normal_Obraz%20177.jpg

normal_Obraz%20184.jpg

normal_Obraz%20194.jpg

No i mamy kolejnego wrześniowego dzieciaczka :)
KORECZEK GRATULACJE DLA WAS
Ej co jest same dziewczyny ostatnio chłopaki bo boju ;)

Koreczek wielkie gratulacje

Izis nie denerwuj się nasze jak się urodzą to dopiero będa mieli wzięcie u laseczek wrześnióweczek ;) ;)

reklama
Jejku jakie śliczne te Wasze dzieciątka!!!!

GRATULUJĘ SERDECZNIE WSZYSTKIM MAMUSIOM,
KTÓRYCH MALUSZKI PRZYSZŁY JUŻ NA ŚWIAT !!!!​

No i kibicuję bardzo mocno wszystkim mamusiom, które są jeszcze 2 w 1  ;D

Do góry