reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

fotografia to moja pasja...wiec nic wiecej tez nie musze pisac:-)
a tylko dokładam, dokładam...i dołożyłam...
cały dysk zawaliłam:-D

na obiad cos musze wymyslic dzieciom- dla nas mam krpnik ale moi mali nie jedza:wściekła/y:

reklama
wpadam jak po ogień...
lecę zaraz kwiaty zamawiać na komunie i resztę spraw ogarnąć;-);-), dziś po południu wielkie sprzątanie kościoła:happy2: więc popoludnie zajęte...
miłego dnia zyczę:-)

wytrzymałości życzę, bo już rozpoczał sie gorący okres!!!

ja odetchnełam jak chłopcy przyjeli opłatek w kościele :-)

biegaj, załatwiaj, oby wszystko szło zgodnie z planem!!!

Dawno mnie tu nie było ;-)

Asiulka zdrówka mam nadzieję, że rehabilitacja szybko przyniesie poprawę.

atfk trzymam kciuki za ładną pogodę w dniu komunii. Ja Greya czytałam na początku roku.

Pewnie telefon już wybrany. Ja mam ten model, w sumie nie mogę na niego narzekać, jedynie raz karta pamięci zwiesiła mi telefon, no ale tak czasami bywa z 16gb. Wcześniej miałam Lumię 610 i już miałam dość dotykowych.

Ja wczoraj byłam na zebraniu u córy w szkole, najprawdopodobniej będzie miała średnią 4,45 (dumna jestem z niej, zwłaszcza, że zobaczyć ją z podręcznikiem w ręku to rzadkość). W piątek jadą na wycieczkę do Centrum Kopernik, córa szczęśliwa a jak jeszcze dowiedziała się, że wrócą dosyć późno 21-22 to już tym bardziej :-p

Super dzięki za opinie. Ja mam prywatnie dotykowy i w sumie nie wiem co przyjdzie, albo htc albo właśnie nokia asha. Prywatnie własnie te nokię chce sobie zamowic. Mam dotykowego samsunga i jest ok, ale juz troszke ma i czas go wymienić.

4,45 piękna średnia :-)
ja też miałam wczoraj zebranie, ale propozycje ocen usłyszymy dopiero po 3 czerwca. U Filipa liczymy na 4,8-4,9, a u Wiktora może uda się 4.0.

dzień dobry kobietki!!!
jestem załamana...za oknem 14 st i wiatr:-:)-:)-(...jak tak zostanie to bedzie masakra jakas!ehhhhhh
przygotowania trwają, właśnie warzywa na sałatkę gotuje żeby w domku mieć co nieco na śniadanie;-), zrobie tez te "oszukane" gołąbki bez zawijania , lodówkę zaopatrzyłam wiec goście mogą sie zacząć zjeżdżać .Pierwsi beda juz wieczorem-mój brat z rodzinką:tak:!jutro i pojutrze reszta ekipy:happy2:!
kościół ogarnęliśmy wczoraj wiec teraz juz tylko przydomowe resztki pozostały do dokończenia!

wampi witaj:-):-):-) co u Ciebie???
gratki dla córci!!super osiągniecie!!az trudno uwierzyć o tym co piszemy...o ocenach końcowych :szok::-) wiec to juz tuz tuz wakacje!!hihih
wycieczka tez pewnie fajna!!niech sie dobrze bawią!!
mój Filip jedzie 11 czerwca;-) Kórnik- Swarzędz-Poznań

wiola no pięknie sie zapowiadają średnie chłopaków!!:tak: a Filip twój to kurcze...:-Dzdolniacha!!BRAWO!!!a za wiktora trzymam kciuki!!

mój Filip na półrocze miał 4,6 i teraz mam nadzieję,że tez będzie coś koło tego- trudno powiedzieć póki co:-D!

kawusia?herbatka?

sprawdzałam pogodę i nie zapowiada sie idealnie, ale nie powinno być tragedii
ma nie padać to już plus
temperatura w granicach 18-19 stopni, ale ma świecić słońce, więc może będzie czuć troszke ciepełka

trzymam kciuki, aby pogoda była lepsza...
moi chłopcy grają w niedzielę kolejne mecze, wiec też mam nadzieje, ze padać nie będzie...inaczej będą sie w błocie taplać...
u nas zjazd rodzinny szykuje się na 30/05-2/06 postanowiłam to zgrać z urodzinami Wiktora, bo skoro goście będą, to 10 więcej nie robi mi już różnicy... :-) naliczyłam, ze będzie nas 30 osób, przeraziłam się na początku, ale co poradzić, sałatki, grill i jakoś będzie

wiola na to licze że nie bedzie padało:-(...reszte zniesiemy:-D
jak podliczyłaś tych gości... to niemal jak nasza komunia:-D hihihi
właśnie skonczylam sałatkę i biore sie za te gołąbki;-)..ale mam sajgon w kuchni...ihihihh

reklama
wiola średnia prawie 5, super gratuluję. Moja córa średnią zaniża ocenami z polskiego i angielskiego, no ale cudów od niej nie wymagam z tych przedmiotów, bo po rodzicach zdolności językowych nie ma ;-)

atfk najważniejsze by nie padało. Tobie też gratuluję średniej syna, zdolne te nasze dzieciaczki są :-)

Do góry