no widze ,że wątek ruszył...jak fajnie!!!
u mnie powoli sie buja;-)!
dzieciaczki za tydzień będą miały ferie
wiec trochę luzu ze wstawaniem bedzie:-)
:-)
piszecie o modzie...hihih mój Filip to powiem Wam szczerze ma taki gust ,że mi szczeka
opada.. uwielbia kolorowe rzeczy, portki to nosi czerwone, chabrowe...ewent uniwersalny rurki jeansowe (o sztruksach, czy bojówkach mogę zapomnieć;-)), generalnie lubi sie wyróżniać z tłumu zwłaszcza kolorystycznie wszelkie jasne, jaskrawe kolory wskazane...taki z niego oryginalny gość!
Kaja jak na kobietkę :-) przystało...ehh tu juz nie jest wszystko takie proste!!temat rzeka
ale póki co mozna na nia jeszcze wpływać :-) jak juz przegina!
co do zachowania mojego 10-cio latka to ja akurat mam syna z tych spokojnych i bezproblemowych;-), do tego jest mega uczuciowy i wszystko za bardzo przezywa
!nie wiem czy to dobrze ale taki ma charakter i nie mam na to wpływu,ale ...
fajny z niego gość:-) i to najważniejsze!!
Kaja to znowu zywioł, katarynka... indywidualistka i ciężki orzech do zgryzienia póki co hihiih;-)
as piękne foto!!Karolina cudna- ale to juz wiesz
!!
powiem Ci ,że moja Kaja tez miala taką bardzo podobną kreację na chrzcie, robioną przez taka starsza panią...wisi w szafie na pamiątkę!!
wiola witaj na naszym forum!!!
przykro mi z powodu Twojego synka...:-( i to bardzo!!
jesli chodzi o twoich straszaków...i zachowanie nauczyciela to brak słów...kurcze kukły niech sobie posadza w ławkach to wtedy bedzie swiety spokój!!
brak słów!
mamusiasynusia kurcze z ta bezsennością to może faktycznie przyczyna jest zmęczenia???jakby Cie jednak niepokoiło to faktycznie zasięgnij porady u lekarza, to bardzo męczące na dłuższa metę...
mi też sie chwilami marzy trzeci szkrab...ale raczej sie na marzeniach zakończy
wami wszystko przed Tobą...jak sie zacznie stroić:-)
nie wiem czy odpisałam wszytskim Wam kobietki!!ale wszystkie pozdrawiam cieplutko...:-)