reklama
M
mamaoli
Gość
szerlock ja kiedys kupiłam pampersy z biedronki, bo naczytałam sie pochwał pod ich adresem ale u mnie kompletnie sie nie sprawdziły
prawie za kazdym razem były przesikane... dlatego z chusteczkami juz nie bede próbować, teraz od dłuższego czasu stosuje dzidziusie (zielone wyłącznie) nivea baby albo johnsona, w zależności jakie akurat na promocji ;-)
prawie za kazdym razem były przesikane... dlatego z chusteczkami juz nie bede próbować, teraz od dłuższego czasu stosuje dzidziusie (zielone wyłącznie) nivea baby albo johnsona, w zależności jakie akurat na promocji ;-)
o!agulka
Fanka BB :)
Ja na dobry poczatek kupiłam wszystkie kosmetyki Nivea Baby, są hipoalergiczne, a wiadomo skórka dziecka na początku życia ma słaby płaszczyk ochronny. Wg. niektórych one nie uczulają delikatnej skórki dzieciątka
Nie nastawiam się tylko na Nivea, po 1 miesiącu będę wypróbowywać inne.
Nie nastawiam się tylko na Nivea, po 1 miesiącu będę wypróbowywać inne.
Krupka właśnie chciałam ząłożyć taki wątek mniej więcej ) Ignac jest nastawiony pozytywnie, cieszy sięr jak moze ją pogłaskać, ale nie jest taki strasznie mocno zainteresowany.
W ogóle napiszę coś więcej ale później jak zwykle )
Aga
W ogóle napiszę coś więcej ale później jak zwykle )
Aga
mysz1978
Jestem przeszczesliwa bo zdecydowalam sie nareszcie
Kupilam kosmetyki firmy Hipp bo bardzo mi sie podobal ich zapach i mam nadzieje ze beda naprawde dobre. Jesli nie to bede probowac czegos innego.
Kupilam pielegnacyjny plyn do kapieli, oliwke, szampon i krem ochronny przeciw odparzeniom.
HiPP Babysanft - Produkty
Kupilam kosmetyki firmy Hipp bo bardzo mi sie podobal ich zapach i mam nadzieje ze beda naprawde dobre. Jesli nie to bede probowac czegos innego.
Kupilam pielegnacyjny plyn do kapieli, oliwke, szampon i krem ochronny przeciw odparzeniom.
HiPP Babysanft - Produkty
o!agulka
Podobno, inne mamcie mi mówiły, do pupki przeciw odparzeniom najlepszy jest Sudocrem. Nie używa się raczej teraz zasypki
Zasłyszałam to ale nie wiem czy to prawda. Podobno Johnson uczula, a Pampersy się popsuły. Ale to nie moje opinie, bo i skąd to wiedzieć.;-)
Przekonamy się same jak już będziemy opiekować się maluszkami w domku.
Zasłyszałam to ale nie wiem czy to prawda. Podobno Johnson uczula, a Pampersy się popsuły. Ale to nie moje opinie, bo i skąd to wiedzieć.;-)
Przekonamy się same jak już będziemy opiekować się maluszkami w domku.
Ja jeśli chodzi o kosmetyki to mam narazie tylko sudocrem, emulsję do kąpieli oilatum, chusteczki nivea i pieluchy bella happy. Nie wiem czy coś więcej kupować, bo w pierwszym miesiącu życia chyba nic ponad to się nie używa
Najchętniej używałabym całej serii oilatum ale jest absurdalnie droga! Zastanawiam się nad ziajką i pewnie będę chciała spróbować jak mały skończy miesiąc.
Najchętniej używałabym całej serii oilatum ale jest absurdalnie droga! Zastanawiam się nad ziajką i pewnie będę chciała spróbować jak mały skończy miesiąc.
mysz1978
krupka - od poczatku ciazy wlasnie ten brak czasu (i niemoznosc dysponowania nim jak to bylo do tej pory) przeraza mnie najbardziej... :-( No, ale moze jakos uda sie wszystko tak zorganizowac zeby znalezc minimalna ilosc czasu dla siebie... Tak sie caly czas łudze :-)
zgred - czekamy na opowiesci jesli i Ty znajdziesz chwile (co przy dwojce dzieci juz chyba jest nie lada wyczynem... )
zgred - czekamy na opowiesci jesli i Ty znajdziesz chwile (co przy dwojce dzieci juz chyba jest nie lada wyczynem... )
reklama
Podziel się: