reklama
jeśli chodzi o kosmetyki to ja chyba zostane przy nivea, poniewaz sama jestem alergikiem i ich używam, no i jestem bardzo zadowolona z tej seri dla dzieci więc jakby co będziemy sobie z Kubusiem nawzajem podradać:-) :-) :-) :-)
mysz1978
Fanka BB :)
Po powachaniu probek kosmetykow dla dzieci zdecydowalam sie na firme Hipp :-)
Mam zamiar kupic
* oliwke
* krem przeciw odparzeniom
* szampon (niekoniecznie od pierwszej kapieli, alem ysle ze sie przyda)
* pielegnacyjny plyn do kapieli
Nie maja mydelka w kostce :-( Ale w ksiazeczce daja do zrozumienia zeby myc tym plynem - myslicie ze mozna?????
Jakos zapach Nivea mi nie podszedl...
Czy ktos jeszcze kupuje/kupil kosmetyki z tej serii???
Mam zamiar kupic
* oliwke
* krem przeciw odparzeniom
* szampon (niekoniecznie od pierwszej kapieli, alem ysle ze sie przyda)
* pielegnacyjny plyn do kapieli
Nie maja mydelka w kostce :-( Ale w ksiazeczce daja do zrozumienia zeby myc tym plynem - myslicie ze mozna?????
Jakos zapach Nivea mi nie podszedl...
Czy ktos jeszcze kupuje/kupil kosmetyki z tej serii???
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Spokojnie można myć mydłem w płynie, jest nawet delikatniejsze od kostki (tak nam położna powiedziała), a co do firm kosmetyków, to też na razie mam dylemat. Pewnie kupię oliwkę bambino, a resztę to nie wiem jakiej firmy. Może ktoś zrobić listę kosmetyków, które są potrzebne? Oliwka, szampon, mydełko, krem do twarzy, krem przeciwko odparzeniom(?) i co jeszcze?
A chusteczki PAMPERS to kupujecie Sensitive czy od razu te zwykłe?
A chusteczki PAMPERS to kupujecie Sensitive czy od razu te zwykłe?
mysz1978
Fanka BB :)
ewitka - dzieki za informacje :-)
Co do kosmtykow to dziewcyzny tu radzily kupowac jeden serii zeby bylo wiadomo w razie czego co Maluszka uczula ;-)
Chusteczki kupilam pampers sensitive bo takie byly (w bialym pudelku), zreszta jakos tak nawet jak jakies chusteczki nawilzane kupuje nawet dla siebie to tez sensitive ;-)
Co do kosmtykow to dziewcyzny tu radzily kupowac jeden serii zeby bylo wiadomo w razie czego co Maluszka uczula ;-)
Chusteczki kupilam pampers sensitive bo takie byly (w bialym pudelku), zreszta jakos tak nawet jak jakies chusteczki nawilzane kupuje nawet dla siebie to tez sensitive ;-)
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Ja dla siebie w podróży używałam chusteczek Penaten, ale słyszałam, ze Pampers jest lepszy.
jakby ktoras z was poszukiwała jeszcze chusteczek do pupy to ostatnio na topie wsrod znajomych sa takie z biedronki DADA. kosztuja ok 5,00zł. maja misie i jakies inne zwierzatka tak samo jak pampersy. jakosciowo sa takie same, elastyczne i mocno nawilzone. sama nie wiem czy sie zdecyduje, bo juz mam inne. ale moze ktoras z Was sprawdzi.
reklama
Podziel się: