Noukie
Majowa mama 2007
mamy za sobą szczepienie z przłomu 3/4 m-ca No to jesteśmy do przodu, co nie? ;-)
Gratulujemy Syniowi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mamy za sobą szczepienie z przłomu 3/4 m-ca No to jesteśmy do przodu, co nie? ;-)
ha! własnie znalazłam w skrzynce wezwanie do stawienia na szczepienia!! Wyprzedzilam pismo o całe kilka godzin
Ciekawe czy by puscili za nami list gończy
albo telewizje ściągnęli i pokazali by jaka z Ciebie mamaSiłą by Was doprowadzili! Pewnie jedno i drugie w kajdankach
Zuch maluch ze nie dał sie przegada starszym no a lekarka super babka ze was bez koleiki przyjełaNa szczęście prawa rodzicielskie póki co mam ;-)
a jaka furorę zrobił na tych szczepieniach! Akurat trafiliśmy, że były prawie same szkolne dzieciaki (na oko 10-12 lat). Rozmawiali sobie, usmiechali się do młodego, a on postanowił nie byc gorszy - wyrywał mi się z rąk, gadał na cały regulator (chyba społeczność uczniowską chciał przekrzyczeć) i zaczepiał wszystkich, do których mógł dosięgnąc, natomiast dzieciaki nie mogły się nadziwić, ze on taki radosny i nikogo się nie boi.
I jeszcze Pani doktor postanowiła przyjąć najpierw maluszki, więc i w kolejce nie musielkiśmy czekac