reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci - badania profilaktyczne, szczepienia, pielęgnacja

Bratowa z bratanica sie kąpała :-)jak im z waniennki wyrosła a nie umiała w dużej siedziec i sie bała. Dopiero jak kupili mate anty poślizgowa to mała zaczeła sie kąpać sama.

reklama
ja kapie Jasia codziennie - nie bylo wlasciwie zadnego dnia bez kapieli dotychczas :sorry2:
Wanne mamy ta
WANIENKA dwupozycyjna ONDA OK BABY + stelaż uniw. (273585819) - Aukcje internetowe Allegro
zobaczymy czy Jasio bedzie sie chcial w niej kapac jak wrocimy do domu... Jak wyjezdzalismy to uwielbial kapielei mam nadzieje ze to mu zostanie. Wanienka sprawdzila sie super :tak:
Tu u rodzicow mamy mala wanienke z IKEA ale Jasio machajac nogami uderza sie w piety co nie przeszkadza mu kontynuowac chlapania :-D

ja czasami tez sie z chlopakami kapie,bo bardzo to lubie :) Ale najpierw sama wskakuje pod prysznic, a dopiero pozniej z nimi do wanienki:tak:A imn chyba tez sie to podoba, szczegolnie Sönke, bo sam boi sie kapieli, w ogole mu to przyjemnosci nie sprawia, mam wrazenie, jakby ze mna czul sie pewniej. Ale zazwyczaj jednak kapiemy sie osobno, chlopacy jeszcze w malej wanience.Poczekam az zaczna pewnie siedziec, wtedy mamy ztamiar przeniesc sie juz do duzej:-)Oj, beda mieli frajde:-D

My kąpiemy się już w brodziku, razem :-D Tzn ja wcześniej sie myję itd i później razem wskakujemy:-) Co drugi dzień :tak:W wanience mimo iż sie miescił to jakoś tak dziwnie było... nie mógł sobie rąk wziac swobodnie na boki itd. A teraz to już pływa prawie że :-D I w ogóle super tak razem, ja to uwielbiam :-);-):tak:

Piotruś już nie pamięta co to wanienka :-D a co do kąpieli z rodzicami to my też się kąpiemy od czasu do czsau z Piotrusiem :-D co do higieniczności to nasze dzieciątka wiecej bakterii zlizują z podłogi i róznych innych sprzętów niz nałapią się w tej wannie z nami :-D

a co do zarazków to muszę częściej podłogi szorować i dokładniej bo jak ja tego nei zrobię to mi je Piotrus froteruje :-p

Nawet Ignaśko jeszcze kąpie się w wanience - trochę by to zajmowało czasy żeby codziennie nalewać mu wodydo dużej wanny, no i wanienka jest bezpieczniejsza, bo może się trzymać za brzegi. Z Hanią bedzie tak samo jak sądzę, chyba że jak już podrośnie to będziemy kąpać ichrazem, w dużej wannie już wtedy

Aga

reklama
A my we wtorek mieliśmy 3 szczepienie Hexą, a więc żółtaczka nas ominie - przerwa aż do odry świnki różyczki na roczek.

Aga

Do góry