reklama
mysz1978
Fanka BB :)
ja kapie Jasia codziennie - nie bylo wlasciwie zadnego dnia bez kapieli dotychczas
Wanne mamy ta
WANIENKA dwupozycyjna ONDA OK BABY + stelaż uniw. (273585819) - Aukcje internetowe Allegro
zobaczymy czy Jasio bedzie sie chcial w niej kapac jak wrocimy do domu... Jak wyjezdzalismy to uwielbial kapielei mam nadzieje ze to mu zostanie. Wanienka sprawdzila sie super
Tu u rodzicow mamy mala wanienke z IKEA ale Jasio machajac nogami uderza sie w piety co nie przeszkadza mu kontynuowac chlapania
Wanne mamy ta
WANIENKA dwupozycyjna ONDA OK BABY + stelaż uniw. (273585819) - Aukcje internetowe Allegro
zobaczymy czy Jasio bedzie sie chcial w niej kapac jak wrocimy do domu... Jak wyjezdzalismy to uwielbial kapielei mam nadzieje ze to mu zostanie. Wanienka sprawdzila sie super
Tu u rodzicow mamy mala wanienke z IKEA ale Jasio machajac nogami uderza sie w piety co nie przeszkadza mu kontynuowac chlapania
zielono_mi
ja czasami tez sie z chlopakami kapie,bo bardzo to lubie Ale najpierw sama wskakuje pod prysznic, a dopiero pozniej z nimi do wanienkiA imn chyba tez sie to podoba, szczegolnie Sönke, bo sam boi sie kapieli, w ogole mu to przyjemnosci nie sprawia, mam wrazenie, jakby ze mna czul sie pewniej. Ale zazwyczaj jednak kapiemy sie osobno, chlopacy jeszcze w malej wanience.Poczekam az zaczna pewnie siedziec, wtedy mamy ztamiar przeniesc sie juz do duzej:-)Oj, beda mieli frajde
M.M
Mamusia majowa'07 :)
My kąpiemy się już w brodziku, razem Tzn ja wcześniej sie myję itd i później razem wskakujemy:-) Co drugi dzień W wanience mimo iż sie miescił to jakoś tak dziwnie było... nie mógł sobie rąk wziac swobodnie na boki itd. A teraz to już pływa prawie że I w ogóle super tak razem, ja to uwielbiam :-);-)
zielono_mi
widze, ze uwielbiamy te same rzeczy Marti:-)
Piotruś już nie pamięta co to wanienka a co do kąpieli z rodzicami to my też się kąpiemy od czasu do czsau z Piotrusiem co do higieniczności to nasze dzieciątka wiecej bakterii zlizują z podłogi i róznych innych sprzętów niz nałapią się w tej wannie z nami
a co do zarazków to muszę częściej podłogi szorować i dokładniej bo jak ja tego nei zrobię to mi je Piotrus froteruje
a co do zarazków to muszę częściej podłogi szorować i dokładniej bo jak ja tego nei zrobię to mi je Piotrus froteruje
Nawet Ignaśko jeszcze kąpie się w wanience - trochę by to zajmowało czasy żeby codziennie nalewać mu wodydo dużej wanny, no i wanienka jest bezpieczniejsza, bo może się trzymać za brzegi. Z Hanią bedzie tak samo jak sądzę, chyba że jak już podrośnie to będziemy kąpać ichrazem, w dużej wannie już wtedy
Aga
Aga
reklama
Podziel się: