reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci - badania profilaktyczne, szczepienia, pielęgnacja

Bratowa z bratanica sie kąpała :-)jak im z waniennki wyrosła a nie umiała w dużej siedziec i sie bała. Dopiero jak kupili mate anty poślizgowa to mała zaczeła sie kąpać sama.

reklama
ja kapie Jasia codziennie - nie bylo wlasciwie zadnego dnia bez kapieli dotychczas :sorry2:
Wanne mamy ta
WANIENKA dwupozycyjna ONDA OK BABY + stelaż uniw. (273585819) - Aukcje internetowe Allegro
zobaczymy czy Jasio bedzie sie chcial w niej kapac jak wrocimy do domu... Jak wyjezdzalismy to uwielbial kapielei mam nadzieje ze to mu zostanie. Wanienka sprawdzila sie super :tak:
Tu u rodzicow mamy mala wanienke z IKEA ale Jasio machajac nogami uderza sie w piety co nie przeszkadza mu kontynuowac chlapania :-D

ja czasami tez sie z chlopakami kapie,bo bardzo to lubie :) Ale najpierw sama wskakuje pod prysznic, a dopiero pozniej z nimi do wanienki:tak:A imn chyba tez sie to podoba, szczegolnie Sönke, bo sam boi sie kapieli, w ogole mu to przyjemnosci nie sprawia, mam wrazenie, jakby ze mna czul sie pewniej. Ale zazwyczaj jednak kapiemy sie osobno, chlopacy jeszcze w malej wanience.Poczekam az zaczna pewnie siedziec, wtedy mamy ztamiar przeniesc sie juz do duzej:-)Oj, beda mieli frajde:-D

My kąpiemy się już w brodziku, razem :-D Tzn ja wcześniej sie myję itd i później razem wskakujemy:-) Co drugi dzień :tak:W wanience mimo iż sie miescił to jakoś tak dziwnie było... nie mógł sobie rąk wziac swobodnie na boki itd. A teraz to już pływa prawie że :-D I w ogóle super tak razem, ja to uwielbiam :-);-):tak:

Piotruś już nie pamięta co to wanienka :-D a co do kąpieli z rodzicami to my też się kąpiemy od czasu do czsau z Piotrusiem :-D co do higieniczności to nasze dzieciątka wiecej bakterii zlizują z podłogi i róznych innych sprzętów niz nałapią się w tej wannie z nami :-D

a co do zarazków to muszę częściej podłogi szorować i dokładniej bo jak ja tego nei zrobię to mi je Piotrus froteruje :-p

Nawet Ignaśko jeszcze kąpie się w wanience - trochę by to zajmowało czasy żeby codziennie nalewać mu wodydo dużej wanny, no i wanienka jest bezpieczniejsza, bo może się trzymać za brzegi. Z Hanią bedzie tak samo jak sądzę, chyba że jak już podrośnie to będziemy kąpać ichrazem, w dużej wannie już wtedy

Aga

reklama
A my we wtorek mieliśmy 3 szczepienie Hexą, a więc żółtaczka nas ominie - przerwa aż do odry świnki różyczki na roczek.

Aga

Do góry