reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci - badania profilaktyczne, szczepienia, pielęgnacja

Ja 27.11. idę z Piotrkiem na pierwsze szczepienie pneumokoków. Ale nie dlatego, że jakaś panika mnie z powodu sepsy dopadła ale poprostu moja lekarka preferuje taki wiek na to szczepienie a ja jej ufam.

reklama
My teoretycznie powinnismy isc 21.11 ale nie pojdziemy bo to znowu jest inne wojewodztwo, inna kasa chorych i bedzie znowu zamieszanie :baffled:
W Gdansku powiedzieli nam ze o miesiac spokojnie mozna odroczyc wiec tak tez zrobimy.

Witam!
Ja na pneumokoki zaszczepiłam Lenkę, ale tylko dlatego że mam taka pracę, że często spotykam się z chorymi dziećmi. Bałam się więc, że coś przyniosę do domu. Gdyby nie to pewnie poczekałabym, aż Mała pójdzie do przedszkola. Teraz ma prawie 11 miesięcy :-)

My kąpiemy w małej, bo jest nam tak wygodnie. Mamy tą metrową, więc taka mała nie jest, a na stojaku (bardzo stabilnym), więc nie trzeba się schylać i jest bardzo wygodnie, szczególnie, ze synek ostatnio cuda wyczynia w wannie, łapie się brzegów, nie chce usiąść (woli leżeć), robi fale, że całą buzię sobie zachlapuje, więc go łatwiej utrzymać.

my w małej jeszcze ale już tuż tuż w dużej ...;-)
2004054795189917093_rs.jpg

reklama
My już odstawiliśmy w kąt wanne mimo że też mieliśmy metrową ale nam jakoś ciasno w niej było i teraz rafał kąpie się w brodziku bo mamy głęboki. Jest mu teraz w sam raz.

Do góry