reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci - badania profilaktyczne, szczepienia, pielęgnacja

Ja 27.11. idę z Piotrkiem na pierwsze szczepienie pneumokoków. Ale nie dlatego, że jakaś panika mnie z powodu sepsy dopadła ale poprostu moja lekarka preferuje taki wiek na to szczepienie a ja jej ufam.

reklama
My teoretycznie powinnismy isc 21.11 ale nie pojdziemy bo to znowu jest inne wojewodztwo, inna kasa chorych i bedzie znowu zamieszanie :baffled:
W Gdansku powiedzieli nam ze o miesiac spokojnie mozna odroczyc wiec tak tez zrobimy.

Witam!
Ja na pneumokoki zaszczepiłam Lenkę, ale tylko dlatego że mam taka pracę, że często spotykam się z chorymi dziećmi. Bałam się więc, że coś przyniosę do domu. Gdyby nie to pewnie poczekałabym, aż Mała pójdzie do przedszkola. Teraz ma prawie 11 miesięcy :-)

My kąpiemy w małej, bo jest nam tak wygodnie. Mamy tą metrową, więc taka mała nie jest, a na stojaku (bardzo stabilnym), więc nie trzeba się schylać i jest bardzo wygodnie, szczególnie, ze synek ostatnio cuda wyczynia w wannie, łapie się brzegów, nie chce usiąść (woli leżeć), robi fale, że całą buzię sobie zachlapuje, więc go łatwiej utrzymać.

my w małej jeszcze ale już tuż tuż w dużej ...;-)
2004054795189917093_rs.jpg

reklama
My już odstawiliśmy w kąt wanne mimo że też mieliśmy metrową ale nam jakoś ciasno w niej było i teraz rafał kąpie się w brodziku bo mamy głęboki. Jest mu teraz w sam raz.

Do góry