reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziusiowe USG :)

ahahahahaah no pisałam, Wam, że mały wywijał sprzętem przed ekranem wątpliwości nie mam :p :p niedługo rozpocznę zakupy :-)))))

ja sie zastanawiam czy na takie kolorowe usg nie iść jeszcze w 30 tyg bo tez można na takie dokładne pomiary..hmm ..

reklama
Myla ja poszlam głównie dlatego, żeby drugi niezależny lekarz sprawdził wszystko czy jest ok :-) wtedy miałam pewność..
a co do kasy..eh, zaczynam chodzić do 2 lekarzy ten drugi prywatnie bierze niemało za wizytę, ale jak usg będzie z pomiarami na wizycie każdej to pewnie to badanie odpuszczę, bo tu nie mam żądnych pomiarów, nic:/ a serio, to nie wytrzymam z ostatnim usg w 32 tyg z wymiarami , ja muszę wiedzieć :p

mi ten lekarz wczoraj też mówił że zaprasza w 30 tyg.. no w sumie kasy trochę idzie bo ja chodzeę od początku prywatnie..ale nie wiem czy będe miała jeszcze więcej dzieci więc chociaż teraz chce mieć jak najwięcej przyjemności :-)
więc ja pójdę na pewno w 30 tyg

Doli też taka jestem że muszę wiedzieć bo nie wytrzymam:-)

Natasza super :-) ja wprawdzie siusiaka nie widzę, a u Doli i u Pat tak, ale lekarz mial do dyspozycji też inne ujęcia, żeby ocenić, więc pewnie Adaś :-)

Hej, ja też już jestem po USG połówkowym i lekarz na 100% potwierdził mi płeć dziewczynki :-)
dzidzia 20tydz.jpg

Załączniki

• dzidzia 20tydz.jpg
    dzidzia 20tydz.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Do góry