reklama
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Mój tez ma nocke ale ja musze wstac z ranka bo jedziemy na morfologie z Kaja. Robilyscie juz swoim maluszka badanie krwi??
Kurcze tak mi Małej zal, necierpie jezdzic z nia na szczepienie, tak biedactwo placze
. No ale mus to mus. Przy okazji ja tez sobie zrobie.
Kurcze tak mi Małej zal, necierpie jezdzic z nia na szczepienie, tak biedactwo placze

A ta morfologie to trzba robic, czy tylko tak robilyscie. Ja nie wiem czy tu sie zleca, ale zapisze sobie to zapytam pediatry przy okazji wizyty (musze zapisac, bo mam taka dziure w glowie ze o niczym nie pamietam;-) )
A Bb to rzeczywiscie nalog. Jak nie oge sprawdzic co naklikalyscie to wsciklizny dostaje
Miki teraz spi w swoim lozeczku i niema nic przeciwko, rano o 7 zje i heja dalej spac i mamusia tez a jakze
A dzisiaj to dopiero o 10 wstal, rany ale spioch mi rosnie. Ale za to w dzien to drzemki po pol godz tylko. no cos za cos;-)
A Bb to rzeczywiscie nalog. Jak nie oge sprawdzic co naklikalyscie to wsciklizny dostaje

Miki teraz spi w swoim lozeczku i niema nic przeciwko, rano o 7 zje i heja dalej spac i mamusia tez a jakze

Wiki rano wstaje o 7 i bryka do 8,dostanie butle i spi do 9 gdzies wiec mam jescze 10 minut hehe..nawet sniadania nie zjadlam tylko na bb lece hehe..My tez nie robilismy tych badan bo tutaj nie ma takich zwyczai.jak dzidzia jest zdrowa to nic nie robia dodatkowo..tutaj nawet antybiotykow nei przepisuja no chyba,ze sie jest umierajacym...
Martus Wiki w dzien wali drzemki po 40 minut i ani minuty dluzej hehe jakby miala zegarek w glowie hihi
Martus Wiki w dzien wali drzemki po 40 minut i ani minuty dluzej hehe jakby miala zegarek w glowie hihi
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Morfologia jest zalecana już w trzecim miesiącu ,żeby wykluczyć właśnie anemię ,ponieważ dzieci bardzo często w tym okresie ją łapią
Podziel się: