reklama
tak to juz jest ze kazde dziecko inaczej reaguje. Niestety zeby sie przekonac czego nasze dzieci nie toleruja, musz najpierw sprobowac, no i zle zareagowac:-( ale z czasem wszystkie bedziemy madrzejsze i bedziemy wiedzialy co podawac a czego nie swojemu maluszkowi
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
U nas na topie marchewka z Gerbera,jakby Oliś mógł,to zjadłby słoiczek na raz! Soczek podawany tylko łyżeczką,jabłkowo-winogronowy,bo sam jabłkowy jest be. Poza tym uregulowały się kupki,to albo po marchewce albo po Lakcidzie,sama nie wiem,bo i to i to podawałam...
Olu u mnie kupy mikołajkowe uregulował Lakcid... bo na początku miałam z nimi problem, teraz tylko walcze z kolką :-(, dziś pierwszy raz Mikołaj dostał 2-3 łyżeczki JABŁUSZKA Gerbera, jadł aż Mu się uszy trzesły :-) , mam tylko nadzieje, że to mu nie zaszkodzi? bo jeszcze nie skończył 4 miesięcy. Kupiłam dziś również wodę koperkową GRIPE Vater, podobno skuteczna na kolki, zobaczymy w praniu.
co do problemu "kupkowego" to mój po gerberze z owocami leśnymi zrobił tawrdszą kupke i ciemną, to chyba lesne jagody tak zrobiły, ale miał problem z jej uzewnętrznieniem więc na razie zmienie na jakiegos innego gerbera, na razie uczuleń brak więc można poeksperymentować
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Nie Kaju,podaję w temperaturze pokojowej.
Dziewczyny,normalnie szok! Oliś siedział w foteliku i oglądał bajkę i w momencie zaczęło strasznie śmierdzieć, moje dziecko tak się zasrało,że gówienko było po paszki,cały brudny bodziak,normalnie nie moglam tego opanować,rozebrałam go i wsadziłam pod prysznic do wanny,darł się ,bo chyba się wystraszył,ale tylko tak go zdołałam umyć Nigdy wcześniej tyle nie narobił,tak jak nie było długo kupki tak teraz w nadmiarze odstawiłam już Lakcid,chyba to jego sprawka;-) chodziaż mogła też podziałać herbatka koperkowa z Hippa i marchewka...
Dziewczyny,normalnie szok! Oliś siedział w foteliku i oglądał bajkę i w momencie zaczęło strasznie śmierdzieć, moje dziecko tak się zasrało,że gówienko było po paszki,cały brudny bodziak,normalnie nie moglam tego opanować,rozebrałam go i wsadziłam pod prysznic do wanny,darł się ,bo chyba się wystraszył,ale tylko tak go zdołałam umyć Nigdy wcześniej tyle nie narobił,tak jak nie było długo kupki tak teraz w nadmiarze odstawiłam już Lakcid,chyba to jego sprawka;-) chodziaż mogła też podziałać herbatka koperkowa z Hippa i marchewka...
reklama
Podziel się: