reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

A u nas dzisiaj znowu megakupa, po 2 dniach, ale bez placzu i bez zatwardzenia. Zeby juz tak zostalo. No moze nie koniecznie az tak, bo mi sala reke ufajdal, walnal jeszcze jak mu tylek podcieralam:-D

reklama
Zuzol tez czasem przez kilka dni dostaje lakcid i wtedy kupy przybierają normalniejszą formą...A przede wszystkim jest jedna dziennie a nie trzy...

Boziu,co ja bym bez was zrobiła:tak: :zawstydzona/y: BARDZO dziękuję Corsini,Jagusiu,jutro lecę do apteki po Lakcid,może w końcu coś pomoże...
Przed snem Oliś wydudlał 70 ml Plantexu,ładnie otwierał dziobek jak mu podałam Debridat na łyżeczce,chyba mu posmakował:szok: ;-) Oby tylko poszła kupa...juz nawet czopek dzis nie pomógł,wypłynął tylko z bączkiem:-(

Oj dziewczyny współczuje z tymi kupkami.Już na te maluszki chorują.U nas na szczęście jako tako niebyło zaparcia ale była obrzydliwa zielona kupa.Myśle że za wcześnie dałam brzoskwinie bo po niej ta kupa.Wróciłam do jabłuszka i jest ok.Damy spokój jeszcze z nowościami.....

A u nas dzis po tygodniu była kupka :tak:juz chcialam małej dać czopa ale rano jak piła herbatę to zaczeła stękć i poszło śmierdzące kupsko:laugh2: co prawda nie za dużo ale zawsze...
No a teraz jak zawsze po kupce zwija mi sie w pół jakby chciała bąki puszczać a nie może:-( dałam jej espumisan ale chyba zamiast lepiej to jest jeszcze gorzej:confused::baffled:

reklama
Kurze znowu zrobiła kupkę :szok: pewnie to reszta która nie wyszła rano:-D fajnie, teraz przynajmniej będzie jej lżej na brzuszku i na pupie :laugh2:

Do góry