reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

mamuski jest kupka <jupi> po 7 dniach uff i sama wyszła ;D
emillinko moja nic a nic nie chce pic tylko pierz bierze, nawet łyżeczką herbatek nie chce brac, jak beda jeszcze problemy to sprobuje czopek albo te kropelki co kwiatywewlosach poleca

reklama
Kolki Misia zazegnane dzieki kropelkom SAB SIMPLEX. Kropelek nie ma na polskim rynku, niektore apteki sprowadzaja je z Niemiec. Wazne ze nie wchlanają sie do orgaznizmu tylko rozbijaja nagromadzone powietrze w jelitach wiec nie zaszkodza malemu dziecku a można je podawac przed kazdym posilkiem nawet po 15 kropli. My dajemy po 5 przed karmieniami tylko w dzien. Dziala i choc Misio nauczyl sie noszenia na rekach to przynajmniej nie cierpi i nie placze tak przerazliwie.

A mój Oskarek potych szczepieniach jest strasznie rozdrażniony ,nic mu nie pasuje ,nawet noszenie narękach ani spacer ,widać że go wszystko drażni .I dzisiaj poszłam jeszcze do apteki wykupić ten krem na alergie .Mała tubka jak tormentiol a kosztuje 70 zl. Ale warte tych pieniedzzy bo posmarowałam mu dopiero raz a już buźka zrobiła się inna ,no i oczywiście jedziemy już cały czas na Bebilonie pepti 1.Alergik jak sie patrzy

Wiolu mozesz kupić czopki Vibrucol one sa na stany niepokoju u dzieci po szczepieniach i na zabkowanie polecane kosztuja 20 zl za 12 sztuk, troche drogo ale jak maluszek bardzo sie meczy to mozesz sprobowac

Kaaalu chyba w stosunku do ceny tej maści to grosze ;D ;D.Zapamiętam ale jeszcze poczekam ,może nu przejdzie ,niechce dziecka za bardzo faszerować tymi wszystkimi lekami pod różną postacią ,jednak każdy z nich ma jakiś wpływ na nasze pociechy

Byłam wczoraj u ortopedy z małą i okazało się ze pieluszkowanie nic nie pomogło (tak jak podejżewałam) i zapisał rozwórkę koszli, rany to jest okropne :( biedulka powiedział ze trzy misiące minimum , nie wiem jak to przeżyję.

reklama
Emillinko , popatrz na to inaczej! W ten sposob mozesz pomoc swojemu dziecku a 3 miesiace zleca szybciutko i twoja dzidzia znow bedzie zdrowiutka i prosciutka!!! Nie martw sie, glowka do gory i rob co lekarz zalecil!!!

Do góry