reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

HURRRRRRRRRAAAAAAAAA udalo sie, perelke wczoraj wykapalismy bez krzyku :)
trzymajcie kciuki by i dzis poszlo tak samo spokojne :)

co do szczepionki to toche poczytalam i ta skojarzona zabezpiecza jeszcze przed jedna choroba, ktora jest zalecana do szczepienia ale nie obowiazkowa, obowiazkowa jest dla dziecka ktore jest z wielodzietnej rodziny ( jest 3 z kolei) i jeszcze ta skojarzona jest nowoczesna i tak jak mowisz Olu dzieciaczki potem maja mniiej dolegliwosci

reklama
A ja mam doła.....Moja mała ostatnio gdy ją nosimy na rękach i usypiamy ma jakieś drgawki.Trzęsie nózkami i rękami.Tak jakby co 2 sekundy sie czegoś wystraszyła.Będe musiała zgłosić to lekarzowi.Naprawde obawiam sie co to jest. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Mój tak miał zaraz po urodzeniu przez 3-4 tyg. To były jakiś odruchy poporodowe które mogły mieć miejsce nawet do 3 miesiąca.

KAJU lepiej idź jak najszybciej z tym do lekarza ,czasami lepiej spanikować  i gonić do lekarza nawet codziennie jak zajdzie taka potrzeba.

A ja dziś przy okazji że poszłam ze sobą do lekarza to wstąpiłam do dziecięcego poi maść na oczka ale dała mi kropelki i witamine d3 oraz poprosiłam o BEBILON PEPTI ,ponieważ małemu wyskakuje uczulenie .5września mam iść do sobusiaka to oglądnie oskarka ale wolę dmuchać na zimne niż potem smarować go od głowy do nóg .Zobaczymy ale pewnie zostaniemy już na tym mleku ,a już myślałam że chociaż jego to ominie :( :(

Kaja mój Misiałek też ma takie drgawki, przeważnie po tym jak się dłużej napłacze, i też mi się one nie podobają ale to chyba tak się rozładowują nerwy. Napisz jeśli zdecydujesz się iśc do lekarza no i oczywiście co powiedział.

Megi pójde do lekarza w przyszłym tygodniu bo mała ma szczepienie więc powiem o tych drgawkach. :( mam nadzieje że to nic powaznego.

reklama
TAk Kaju, pytałam bo przerażało mnie to jak ni stąd ni zowąd Adaś zaczynał trząść np. prawa raczka i lewą nóżka równocześnie. Teodruchy powinny ustać w momencie uchwycenia za tej kończyny która akurat drży. Do tej pory czasem się to zdarza ale rzadko.

Do góry