reklama
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Kurcze a u nas znow jakies dziwactwa z kupkami, dzis mała zrobiła taka dziwna kupke ktora jakby pobrudzila pieluszke i byla tam takie drobiny jak fusy z kawy. Nic chyba nowego nie jadła... co to moze byc??? Spotkalyscie sie z czyms takim?
M
megii*
Gość
U nas podobne kupki są po bananie jakby z fusami właśnie tyleże kupa jest zawsze całkiem konkretna.
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Kurcze megi, moze masz racje, wczoraj mała zjadła mi 1.5 banana. Hmm a ja mslalam ze to po szpinaku. Co do kupki to jedna była duza a za 1h byla ta mniejsza.
Wyszedl jej zabek i idzie kolejny, chyba dlatego sa one luzniejsze.
A u Was jak z tymi kupkami, jakie one maja konsystencje? U Kaji jak musztarda ;o)
Wyszedl jej zabek i idzie kolejny, chyba dlatego sa one luzniejsze.
A u Was jak z tymi kupkami, jakie one maja konsystencje? U Kaji jak musztarda ;o)
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
U nas różnie z tymi kupkami ale jedno można powiedzieć ....ZAPACH MAJĄ KONKRETNY
A tak poważnie ,to właśnie po bananiku są te nitki .ale i tak pójdziemy na badanka z całą trójcą sprawdzić czy wszystko w porządku i czy nie będziemy się musieli zasilać na jesień witaminkami
A tak poważnie ,to właśnie po bananiku są te nitki .ale i tak pójdziemy na badanka z całą trójcą sprawdzić czy wszystko w porządku i czy nie będziemy się musieli zasilać na jesień witaminkami
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
U nas do 4 kup dziennie,od króliczych bobków do extra rzadzioszki no i śmierdzą jak dorosłe:sick:
dziewczyny,podobno warto jest prfolaktycznie podac lek na odrobaczenie,znajomy mi mówił,że jak ich synek nie miał apetytu to lekarka poleciła środek w 100% skuteczny,bezpieczny dla dziecka i nie mający skutków ubocznych,także można podac jako profilaktykę raz w roku,nie pamiętam niestety nazwy,jest na receptę,jak się dowiem to zaraz napiszę. U nas co prawda apetyt wrócił i Oliwier je super ale chyba spróbujemy podać ten lek na wszelki wypadek
dziewczyny,podobno warto jest prfolaktycznie podac lek na odrobaczenie,znajomy mi mówił,że jak ich synek nie miał apetytu to lekarka poleciła środek w 100% skuteczny,bezpieczny dla dziecka i nie mający skutków ubocznych,także można podac jako profilaktykę raz w roku,nie pamiętam niestety nazwy,jest na receptę,jak się dowiem to zaraz napiszę. U nas co prawda apetyt wrócił i Oliwier je super ale chyba spróbujemy podać ten lek na wszelki wypadek
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
A u nas brak apetytu spowodowane wyrzynającymi się zębulami a do tego ma focha
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Mała ma coś w buzi, wczoraj marudziła cały dzień a dziś rano w wewnetrzej stronie wargi dolnej ma takie białe kropeczki w buzce. Tata mowi ze to plesniawka... czy spotkalyscie sie juz z tym?
AneczkaK
mama bambulinkow
Reamonn lec szybko po aphtin i smaruj malej, Musisz to tak jakby scierac przy pomocy patyczka do uszu albo wacika na palcu.Moze byc tez gencjana na wodzie ale to jak wiesz mocno barwi(jest jednak bardziej skuteczna od aphtinu).Z tego co piszesz to typowa plesniawka.Niestety bardzo bolesna ale latwa do wyleczenia.Bierz sie tylko szybko za to bo moze sie rozniesc po buzcePowodzenia
reklama
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Aneczko dziekuje Ci za informacje. Kupiłam juz aphtin i wlasnie wtarłam małej.
Ona to ma wewnatrz wargi, jeszcze jest tego nie wiele ale wczoraj tak marudziła ze nie wiedziałam co jej jest, teraz już wiem. Nie wiesz ile razy dziennie to powinnam jej wcierac? Pisze ze kilka a wiec mysle ze po kazdym posiłku. Z tego wszystkiego jestem tak zakrecona dzis ze wzielaabym lek bez płacenia - ale kosztował jedyne 1,40
Ona to ma wewnatrz wargi, jeszcze jest tego nie wiele ale wczoraj tak marudziła ze nie wiedziałam co jej jest, teraz już wiem. Nie wiesz ile razy dziennie to powinnam jej wcierac? Pisze ze kilka a wiec mysle ze po kazdym posiłku. Z tego wszystkiego jestem tak zakrecona dzis ze wzielaabym lek bez płacenia - ale kosztował jedyne 1,40
Podziel się: