reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

Kasiek,za małe na panel???????:confused: :confused: :confused: mi zaleciła to badanie dermatolog....Poza tym Zyrtec od DAWNA bierzemy w kropelkach,po 5 dziennie!:eek:
Oby u Adasia to nie była atopia,tylko uczulenie! U nas dziwnie,raz po podaniu marchewki skórkajest lux a innym razem znów wyskakuja zmiany!:sick: :confused: :confused:

reklama
Ola - Olis juz jest zdiagnozowany czy ty caly czas jeszcze na badania czekasz? K@siek - z tego co podczytalam to nie AZS wiec super wiadomosc.
A tak pozatym to musze powiedziec ze mamy naprawde zdrowe dzieciaczki, bo poza katarkami, zabkami i jakimis mniejszymi dolegliwosciami nie jest tak zle. Chcialoby sie tylko podziekowac Bogu ze tak wlasnie jest.

Biedne dzieciątka takie świństwo się czepia.

Mój Misiek też biedny, znowu ma zapalenie oskrzeli i znowu 10 zastrzyków :no: :no: :no: :no: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Poprzednio robiła nam je znajoma pielęgniarka ale Ona jest teraz w ciąży (ma termin na 16 lipca :) ) i nie chcę Jej obarczać takim obowiązkiem szczególnie, że nie chce teraz pracować więc chodzimy 2 razy dziennie do przychodni.

Ojojoj,Michałku biedniutki:-( :-( :-( Obyś jak najprędzej wyzdrowiał! Najgorzej jak takie maluszki cierpią:no: Teraz jest jakas epidemia,wszyscy choruja a przez te pogody zarazki fruwaja w powietrzu:sick:
Jagusiu- narazie jeszcze nie wiemy na co mały jest dokładnie uczulony,najgorsze objawy za nami,ma tylko lekko sucha skórke nic poza tym,mimo,że podaje mu dania z marchewką:baffled: na testy poczekamy az bedzie troche pieniązków...:tak:

Megi kochana, biedny ten Twoj Michaś ucałuj Go ode mnie. Zdrwóka życzymy! Az dziwne że inna pielęgniarka nie przychodzi na zastrzyki przeciez to poważna choroba i chyba na spacery nie wolno Wam wychodzic:confused:

Olu po Zyrtku dzieci bardziej tyją a to u mojego rubensowskiego bobasa niewskazane;-) a jutro się wybieramy na testy alergologiczne, wyniki za tydzień, będę siedzie jak na szpilkach.

reklama
Dziewczynki ratunku! mam pytanko czy Wasze pociechy też ostatnio mają lekkiego "kręciołka" przed spaniem, Miki każdorazowo czy w dzień czy w wieczorem przed spaniem ryczy, krzyczy jakby go obdzierano ze skóry i strasznie kotłuje się w łózeczku za nim zaśnie. Ostatnio jakiś nerwusek się zrobił, ciągle tylko marudzi i wkłada non stop piąstki do buzi, kupiłam już na ząbki Dentinox i zobaczymy czy pomoże?:-( Jestem padnięta po całym dniu tulenia, i gładzenia go po buźce. Zastanawia mnie jedno, że nie wiem ile by czasu się złościł w łóziu, to jak go położymy między siebie w swoim wyrku po stęka po płącze ale w końcu zaśnie i to nawet bardzo szybko.

Buziaki.

Do góry