reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

Adaś rusza główką we wszystkie strony świata, nie ma ulubionej pozycji.
A to dzisiaj to chyba była kolka :mad: biidulek cały dzień się męczył tylko przy pieri mu było dobrze. Mam nadzieję, że to tylko epizod i nie bedzie go juz męczzyła...

reklama
no to mój nie... czasem sama muszę mu głowkę przekręcać jak leży na wznak. O jejku znów płacze... bidusia :( :( :(

Nastusia też cały czas przechyla główkę na prawą stronę i do tego tak prasuje sobie ucho, ale nie ma siły, żeby zmienić jej pozycję i tak się przekręci...

to moj tak sie zmeczyl przez całly dzien ze po kapieli nawet porzadnie sie nie najadł tylko spi jak aniolek tak go tata ululał ;)

Dziewczynki jesli macie mozliwosc to kupcie sobie w aptece masc z olejku kminkowego na gazy!!! Super sprawa, smaruje sie dziecku w okol pepusia i pierdzonko gotowe a i ulga dla dziecka wieksza!!!
A co do glowki to moj maluch jest samowystarczalny i sam sobie glowke przerkreca!!! Obojetne czy lezy na pleckach czy na brzusiu!!

Kasiu ,bidulek ten Adamek tak się męczy a ty z nim .Mój czasami dostaje kolki ale sporadycznie (odpukać) w przeciwieństwie do Kamila który miał codziennie przez miesiąc .

reklama
Jezu jak ja sie ciesze ,ze wczorajszy dzien juz mam za soba ::) Wczoraj poszlam sobie kolo13 na spacerek i wszystko bylo super, maly slicznie spal, pogoda piekna,kupilam sobie wode mineralna i ide dalej... Jak juz bylam dosc daleko od domu, Witus sie nagle obudzil z krzykiem i za pioruna nie dalo sie go uspokoic.Co za koszmar ,droga do domu caly czas pod gore a ja z wrzeszczacym malym na reku, brzuchem pchalam wozek, co jakis czas wkladalam go na chwile zeby wjechac na kraweznik albo jak byly jakies wertepy.Ludzie gapili sie jak na glupia a ja myslalam ,ze zaraz siade i bede plakac na chodniku.Okazalo sie ,ze to paskudna kolka , ktora trzymala bidulka do konca dnia(zasnal kolo 22).Nic mu nie pomagalo ani masowanie ,ani butelka z ciepla woda ,herbatka,woda koperkowa,nawet czopek p/bolowy :( :( :( :(
Co gorsze to nie wiem czy kiedys pisalam , moj maz jest chory na tzw. zespol meniera(objawia sie napadami z silnymi zawrotami glowy i okrponymi mdlosciami i wymiotami) wczoraj dostal napadu choroby i biedak musial jechac do szpitala :( :( :( zwykle ja mu w domu podlaczalam kroplowke z lekiem , ktory mu pomaga ale wczoraj poprostu nie dalabym rady ::) :p :(

Do góry