reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

kurcze widze,ze wszystkie podajecie jakies witaminy..Ja nie daje nic Wikuni no bo lekarz powiedzial,ze nei ma takiej potrzeby faserowac dodatkowo witaminami..ale teraz jak bede u siebie to zapytam polskeigo lekarza jak to jest...z tego co pamietam to chyba u Martusi tez nie karza podawac...prawda?

reklama
Mi tez lekarz nic nie mówił żebym podwała cokolwiek oprócz wit D3, kurcze a byłam dzis na szczepieniu to mogłam podpytać-gapa ze mnie

Wiki ja juz pisalam na jakims watku, dzisiaj sie pytalam o te witaminki, tutaj po 6 miesiacu, a w Polsce dawalyscie D3 od urodzenia?

ja mojemu małemu też nic nie daje jak jadł moje mleko to dostaawał cebion a teraz jak jest na sztucznym to pediatra kazała odstawić bo w tym sztucznym juz jest duzo witamin a co za dużo to też niedobrze

Napewno wiedzą co robią. Widze że w Polsce to też zależy od rejonu, my witaminę D3 podajemy od trzeciej doby życia. a innych witamin nie podajemy.

reklama
Do góry